Az egyetlen varázsszer, amivel ápolhatjátok a kocsitokat, a fürdőszobátokban van!

Az egyetlen varázsszer, amivel ápolhatjátok a kocsitokat, a fürdőszobátokban van!

Csajok, ugye szerettek adni magatokra és szebbnél szebb ruhákba bújni? Odafigyeltek a megjelenésetekre, a hibáitokat elkendőzitek különféle rafinált megoldásokkal. Megteszitek ezt a kedvenc járgányotokkal is?

Egy jó kis autómosás szinte alap, ám nem árt néha kicsit továbblépni ezen, vannak különféle kencék a kocsitok bőrére is! Bizony, kész nő a kicsike, van külön fényezésre való pampuc, külön az ablakokra és külön a karcos fényszórókra. Felszisszentetek? Most eszetekbe jutott, milyen homályosan ontja magából a fényt a kocsitok, pedig lemossátok a szemeit? Kellene rá egy méregdrága cucc? Nyugi, a fürdőszobátokban rejlik a filléres megoldás!

Elő a fogpasztával!

Forrás:
pixabay

A speciális viaszos paszták helyett nyomjatok egy teáskanálnyi fogkrémet egy puha rongyra, és körkörös mozdulatokkal dörzsöljétek át a fényszórók felületét. Ezt addig csináljátok, míg a fogkrém el nem tűnik. Meg fogtok lepődni a látványon, ugyanis csillogóbb, simább lesz, mint valaha. Az illatáról már nem is beszélve.

Mi lesz, ha esni fog? Nem, nem fog habzani a fogkrémtől a kocsi, sőt, ugyanolyan fényes és csillogó marad. Jó, persze csodákra azért nem képes: a sarat nem taszítja.

Még több praktikára vagytok kíváncsiak? Tudjátok meg, hogyan mossátok meg a kedvenc sálatokat, hogyan maradjon sokáig színes a ruhátok, de a bútorok lábnyomainak eltüntetésére is van tuti tippünk!