Egyéb kategória

Az egyetlen varázsszer, amivel ápolhatjátok a kocsitokat, a fürdőszobátokban van!

Csajok, ugye szerettek adni magatokra és szebbnél szebb ruhákba bújni? Odafigyeltek a megjelenésetekre, a hibáitokat elkendőzitek különféle rafinált megoldásokkal. Megteszitek ezt a kedvenc járgányotokkal is?
vous - 2016.03.15.
Az egyetlen varázsszer, amivel ápolhatjátok a kocsitokat, a fürdőszobátokban van!

Egy jó kis autómosás szinte alap, ám nem árt néha kicsit továbblépni ezen, vannak különféle kencék a kocsitok bőrére is! Bizony, kész nő a kicsike, van külön fényezésre való pampuc, külön az ablakokra és külön a karcos fényszórókra. Felszisszentetek? Most eszetekbe jutott, milyen homályosan ontja magából a fényt a kocsitok, pedig lemossátok a szemeit? Kellene rá egy méregdrága cucc? Nyugi, a fürdőszobátokban rejlik a filléres megoldás!

Elő a fogpasztával!

Forrás:
pixabay

A speciális viaszos paszták helyett nyomjatok egy teáskanálnyi fogkrémet egy puha rongyra, és körkörös mozdulatokkal dörzsöljétek át a fényszórók felületét. Ezt addig csináljátok, míg a fogkrém el nem tűnik. Meg fogtok lepődni a látványon, ugyanis csillogóbb, simább lesz, mint valaha. Az illatáról már nem is beszélve.

Mi lesz, ha esni fog? Nem, nem fog habzani a fogkrémtől a kocsi, sőt, ugyanolyan fényes és csillogó marad. Jó, persze csodákra azért nem képes: a sarat nem taszítja.

Még több praktikára vagytok kíváncsiak? Tudjátok meg, hogyan mossátok meg a kedvenc sálatokat, hogyan maradjon sokáig színes a ruhátok, de a bútorok lábnyomainak eltüntetésére is van tuti tippünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.