Egyéb kategória

Barnával sminkelni unalmas? Gyönyörű fotók, amik bizonyítják az ellenkezőjét

A földszíneket hajlamosak vagyunk unalmasnak tartani, hiszen közel vannak a természetes színeinkhez, azt gondolhatjuk, nem élénkítenek. Pedig megvan a bennük rejlő lehetőség – igaz, másként, mint gondolnánk.

vous - 2016.04.22.
Barnával sminkelni unalmas? Gyönyörű fotók, amik bizonyítják az ellenkezőjét

A barna valóban nem egy izgalmas szín, nem is ezt várjuk tőle. Úgy működik a sminkben, mint egy szép háttér, kiemeli a szemünk színét, szem- és arcformánkat, és karaktert ad. Biztonságot sugároz, mi pedig biztonsággal nyúlunk hozzá, kevés a hibázási lehetőség. A barnák között is van hideg és meleg árnyalat, amit akár keverhetünk is egymással. Kombinálhatjuk a többi színnel, és remek kiegészítő, satírozó szín, főleg a semleges árnyalatai.

Van egy kedvenc színünk a sminkes kolléganőkkel, melynek a fantázianeve wedge, garantálom, hogy imádni fogjátok! A mélyítővonalban szépen lehet vele dolgozni, a szem alatt kellemes árnyékot lehet vele alkotni, a kontúrok szélét elsimítani, segít a sminket a bőr tónusával harmóniába hozni, akár önmagában a mozgó szemhéjon is jól mutat. Ha első ránézésre nem estek szerelembe vele, nem baj, később jön majd az érzés!

Amire szükségetek lesz:

Forrás:
Molnár Anikó

Így készítsétek el a sminket!

Forrás:
Molnár Anikó

A „legbiztonságosabb” szín

Az a jó a barna színekkel, hogy pontos munkát annyira igényel, amennyire megengedi a lazaságot, elnagyoltságot is. Nem baj, ha túlfut egy kicsit a szín a megszokottnál, nem lesz sok. Sőt, bátran elrugaszkodhatunk a pillatövektől, érdemes nagyobb ívben sminkelni vele, így fogja igazán kiemelni a tekintetünket. Az orcákra egy barackos bronzszínt raktunk, megidézve a nyarat, az ajkakra pedig egy rózsaszínben irizáló, gyönyörű karamellbarna rúzst. Nem csak biztonságot sugároz, valóban biztonságos: a nők ehhez a színhez nyúlnak a legbátrabban, kevés a hibázási lehetőség, és általában még a saját árnyalataikat is könnyedén megtalálják.

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek