Egyéb kategória

A partiarcok titka: így nem lesztek cikisek a buliban

Vannak azok az emberek, akik ha partikra, bulikba járnak, sosem keverednek kínos szituba, mindig a legjobb formájukat hozzák, csodálják és nagyrabecsülik őket. Aztán vagyunk MI. Ismerős, amiről beszélek? Mégis hogyan kerülhetünk sokszor ultragáz szituációba egy-egy házibulin vagy nagyobb szabású partin? Most nem erre keresem a választ, viszont megvan a titka a tökéletes partizóknak!
vous - 2016.05.06.
A partiarcok titka: így nem lesztek cikisek a buliban

Andi beszélt már arról, hogy a régi szép időkben hogyan lógtunk el bulizni. Emcsi pedig összehasonlította nektek, mi a különbség egy csajbuliról való képzelgés és a valóság között. Én most azt gyűjtöttem össze nektek, hogy mi a titka azoknak a partiarcoknak, akik mindig tökéletesen viselkednek egy komolyabb, vagy akár egy zúzósabb partin is.

Rengeteg kérdést tesznek fel

Ezek az emberek biztosra akarnak menni, a legtöbb kérdésük a „Miért?” és a „Hogyan?” kérdőszavakkal indul. Tegyük fel, ti elköltöztök Békéscsabára, majd erre ők elcsodálkoznak, elmondják, hogy ez mennyire menő dolog, utána rögtön a tárgy miértjére térnek. A sok-sok kérdésből maximum ti jöhettek ki cikisen, ha valami furát válaszoltok, míg ők fejben csak relaxálnak és magabiztos kérdésekkel bombázzák a bulizó népet.

Kerülik a cikis témákat

Egy egyetemista buliban nem a legjobb ötlet felhozni, hogy kire szavaztatok a 2016-os HÖK-elnök-választáson, főleg, ha el akarjátok kerülni a hosszan elnyúló vitákat.

Itallal foglalják le a kezüket

Kellemetlenül érzitek magatokat, mert nem tudjátok hova tenni a kezeteket? Még rosszabbul néz ki, ha folyton a zsebetekbe dugdossátok. Kövessétek a rutinos partizók példáját: ha a kezetek le van foglalva egy pohár itallal, már nem néztek ki olyan furán és már nem fogjátok összevissza dobálni a kezeteket. Figyelem! Ez nem azt jelenti, hogy meg kell innotok 5 percenként egy pohár bort!

Sosem félnek saját magukon viccelődni

Forrás:
pexels.com

Nem érzitek magatokat egyedinek, mert valaki más ugyanazt a ruhát vette fel, mint ti? Talán ő is így gondolja. No para, csajok! Ha elviccelitek a dolgot, máris humorosabbnak és menőbbnek fogtok tűnni!

Betartják a 20 másodperces szabályt

Ti is sokat beszéltek? Azért húsz másodpercenként legalább vegyetek levegőt a sztorizgatás közben, így nem hiszik majd, hogy be nem áll a szátok és esetleg feltűnési viszketegségben szenvedtek. Ne felejtsetek el visszakérdezni! Ne csak ti meséljetek, fontos, hogy más is szóhoz jusson.

El a telefonokkal!

Forrás:
purewow.com

Nem kell hosszasan kifejtenem nektek: ha nem telefonoztok magatokban, jobban magatok köré vonzzátok az embereket.

Ti is lehettek tökéletes partiarcok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.