A szerelmesek a Woodstock album borítójáról még mindig együtt vannak!

A szerelmesek a Woodstock album borítójáról még mindig együtt vannak!

Az 1969-es események kétségtelenül a zenetörténet meghatározó pillanatai, gyakorlatilag Woodstock volt az első igazi fesztivál, amin nagyjából 500.000 ember vett részt. Azonban a közel félmillió emberből csak egy szerelmespár került fel a fesztivál hivatalos albumának borítójára, ami nagyon népszerű lett. De vajon még mindig együtt vannak?

IGEN! Nemrég került fel egy kép az internetre, amin egy férfi és egy nő boldogan szorongatja a Woodstock album borítóját. A kép alá pedig ezt írták: „A pár a Woodstock album borítójáról még most is együtt van, 46 évvel később.”

De ha jól megnézitek a képet, észrevehettek valamit a háttérben: az album borítója bekeretezve lóg a falon. Ilyen az igaz szerelem!

Így néz ki most, 46 évvel később Bobbi és Nick Ercoline:

„Woodstock egy nagyon különleges esemény volt: félmillió ember gyűlt össze a béke nevében, erőszak nélkül. Ez volt a csúcspontja a nagy változásoknak Amerikában. Számomra pedig ez volt az életem következő részének kezdete: Nick és én két évvel később összeházasodtunk és azóta is együtt vagyunk. Úgy érezzük, hogy kiváltságosak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek” – nyilatkozta Bobbi a The Guardiannak tavaly augusztusban.

Forrás:
Amazon