haj

Megvan a legalkalmasabb időpont a hajmosásra

Általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget a hajmosásnak, mindig megmossuk, ha olyan alkalomra készülünk. Randi, tali a csajokkal, fotózás a munkahelyen, vagy csupán elhatározzuk, hogy másnap szépek leszünk, azzal pedig kézenfogva jár a frissen mosott haj. Most pedig az is kiderül, mit ajánl a szakértő, melyik napszakban mossuk meg a hajunkat.

Dani Faraj mesterfodrász szerint a legalkalmasabb idő a hajmosásra az este. Éjszaka van ideje kellőképpen megszáradni, így sok hajparát elkerülhetünk. Oké, de ha vizes hajjal fekszünk le, reggel kizárt, hogy tökéletes séróval ébredjünk, ez amúgy is lehetetlen. 

takács nóra

„Két fordulás között alig vártam, hogy reggel legyen” – így (ne) készítsetek hullámos hajat

Belegondoltatok már, manapság mennyi mindennel varázsolhatunk magunknak szebbnél szebb tincseket? A szerkesztőségben pillanatok alatt felsoroltunk 5 + 1 módszert, amivel gyönyörű hullámokat készíthetünk otthon. Legalábbis azt gondoltuk, hogy gyönyörű. Ide kattintva megtudhatjátok, ki mit próbált ki és milyen lett az eredmény!

Hogy megoldódjon ez a problémánk, mutatok nektek egy videót, amiben éjszaka a kismanók tökéletesre formázzák a hajatokat. :) Na jó, tippeket találtok, arra, hogy csűrjétek-csavarjátok a hajatokat, hogy reggel tökéletes hullámokkak ébredjetek.

Objektum doboz