Egyéb kategória

Hűsítő finomságok nyárra, ha utáljátok a fagyit

Mihez kezdjen az ember lánya, he ebben a kánikulában nem szereti a fagyit, és már a limonádét és a jegesteát is nagyon unja? Nos, nem is hinnétek, mennyi minden van még, ami nyári, hűsítő finomságként ismert. Ráadásul némelyikük szerintem simán übereli a fagylaltot is! Hűtsétek magatokat velük reggel, délben, este, vagy csak úgy nassolásképpen!

vous - 2016.07.09.
Hűsítő finomságok nyárra, ha utáljátok a fagyit

Gyümölcslevesek

Ezek ugyanis hidegen a legfinomabbak. Színesek, zamatosak, üdítőek, hűsítőek, így igazán kár lenne kihagyni őket a napi étrendetekből. Egy tányér barackleves pirított mandulával, vagy egy adag meggyleves rendkívül szomjoltó és hűsítő hatással is bír. 

Objektum doboz

Gazpacho

Ez a pirosas, sűrűbb nedű a spanyolok kedvenc nyári levese, ami nem csoda: hideg, főzni sem kell, tele van vitaminnal és rosttal, hűsít, frissít, sőt még karcsúsít is. Receptért kattintsatok ide, a Cookta oldalára!

Objektum doboz

Jeges smoothie

A gyümölcsös smoothie-k a legkönnyedebb finomságok, amikkel megajándékozhatjátok magatokat nyáron. Ha emellett még jeget is dobtok mellé, soha többé nem akartok a fagyi közelébe menni. Szuper smoothie-recepteket találtok tőlünk itt, de nyárra ezt a szivárványos verziót is elkészíthetitek!

Objektum doboz

Jégkása

Tavaly ilyenkor a VOUS-lányok eszüket vesztették, mikor megtudták, van az épületben jégkásakészítő gép. Napokig csak azt szürcsöltük, ám Nóri nem nyugdott, kifundálta, hogyan szürcsölhet otthon is színes, hűsítő jégkását. Pofonegyszerű receptjéért ide kattintsatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek