Egyéb kategória

Beyoncé elindította a bodyforradalmat – így hordjátok ezt a darabot!

A kisbabáknak kényelmes, a nőknek stílusos és trendi. Egy ruhadarab, ami bármelyik évszakban és bármilyen eseményre tökéletes választás. Áldozzunk most néhány percet a bodynak!

vous - 2016.07.09.
Beyoncé elindította a bodyforradalmat – így hordjátok ezt a darabot!

Ma már a legtrendibb ruhadarabok közé tartozik a body, amire a világhírű énekesnő, Beyoncé is felfigyelt. A hírességnek 2008-ban jelent meg a Single Ladies című dala, amit a mai napig hallgatunk fülbemászó dallama és bulizós tempója miatt. A klipjét pedig egyenesen imádjuk. Három gyönyörű nő táncol egy mára kultikussá vált koreográfiát, miközben nincs rajtuk semmi felesleges ruha, csupán egy fekete body.

Objektum doboz

A pár éve már nálunk is hódító ruhadarab végre a nagymamák tetszését is elnyerheti, akik folyton a lányunokák felfázásai miatt aggódnak. Az eredeti body felsőt ugyanis éppen praktikussága miatt alkották meg, hogy ne csússzon ki az alsórész alól, szabadon hagyva a derekat. Azonban ma már számos fajtája létezik. Évszaktól függően tudjuk variálni az ujjatlan vagy épp hosszú ujjú darabokat.

Beyoncé a trendi dressz viselését egy újabb szintre emelte. Fellépésein a már említett dal megjelenése óta szinte minden alkalommal más és más, egyre vagányabb, nőiesebb és extrémebb bodyban jelenik meg, így megvillantva formás lábait és fenekét. 

Nekünk természetesen nem kell ennyire lengén öltözve utcára lépnünk, de egy hosszú vagy rövid farmerral, szoknyával nyugodtan bevállalhatjuk. 

Beyoncé és az instázó lányok is szívesen megmutatják, milyen szett formájában viselik a ruhadarabot.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti is hordjátok?

Ajánlott cikkek