Egyéb kategória

Az életmódváltás velük könnyebb lesz – Ismerjétek meg jobban a 21 NAP – Pont neked szakértőit

„Kik a legjobb edzők? Biztosan jó az az edzésprogram, amit letöltöttem? Vajon azt kell reggeliznem, amit az Instán posztolnak a kajapornóban is utazó fitneszguruk, ha valóban egészségesen szeretnék étkezni? Vagy van valami titkos hozzávaló, ami sikeressé teszi az életmódváltást? Nem vagyok én kém, sem magánnyomozó, hogy összerakjam a tökéletes életmódváltó programot, segítség!” Van egy jó hírem: maradhattok a szakmátoknál, mert a VOUS elhozta nektek azokat a szakembereket, akikben száz százalékosan megbízhattok, ha életmódváltásra adnátok a fejeteket.

vous - 2016.07.25.
Az életmódváltás velük könnyebb lesz – Ismerjétek meg jobban a 21 NAP – Pont neked szakértőit

Amikor úgy döntöttünk, elindítjuk a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programot, elhatároztuk, hogy olyan szakemberekre építünk, akik eddig is bizonyítottak, de csapatban még erősebbek. A táplálkozás, a mozgás és a motiváció három alappillére a hamarosan induló életmódváltó programnak. Itt az ideje, hogy jobban megismerjétek, kik lesznek veletek 21 napig. 

Szabó András professzionális erőnléti edző

Szabó András óráit már nem kell bemutatni, hiszen a Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalon rendszeresen tart élő tornát Takács Nórával. Andrást a barátai három szóval így jellemeznék: őrült, emocionális és maximalista, akinek az a célja, hogy minél több embert fertőzzön meg a mozgással és az egészséges életmóddal. Ha tornáztatok már vele, tudjátok, hogy nincs két egyforma órája, a 21 NAP – Pont neked programban is a legváltozatosabb mozgássorokat végezhetitek vele.

Forrás:
Hámori Zsófia

András szerint a 21 nap során rengeteg változást érhettek el. „Megváltoztatjuk az emberek gondolkodását azzal, hogy egy hatékony programot kapnak, amivel közelebb kerülhetnek céljaik eléréséhez. Elhagyjuk a komfortzónát, ami legtöbbször a fejlődés gátja. A lényeg, hogy tartsátok be a kapott információkat, tanácsokat, eddzetek úgy, ahogy mutatjuk, és

higgyétek el, hogy rajtatok múlik a változás!

21 nap logo

Pont neked találtuk ki a 21 NAP-ot!

Eldöntötted, hogy életmódot váltasz, de szükséged van étrendtanácsadóra, edzőtársakra, mentorra? A VOUS nagy nyári életmódprogramja mindezt megadja neked – és még sokkal többet. Hamarosan minden részlet kiderül.

Addig is kövesd a 21 NAP – Pont neked Facebook-oldalát, és kövesd az Instagramon is!

Tóth Gábor (Bio Gabi) élelmiszermérnök

Gábor számára az egészséges táplálkozás nem üzlet, hanem hivatás. A hét hat napján, a nap 12 órájában a segítség számára a legfontosabb: segíteni szeretne mindenkinek, aki valamilyen problémával hozzá fordul. Hiába dolgozik rengeteget a sportolásra és a családjára tudatosan nagyon odafigyel. „A szabadnap számomra nagyon fontos, tudatosan alakítom úgy az életemet, hogy szombaton csak pihenek, lelkileg feltöltődöm és a gyermekeimmel foglalkozom kizárólag. A szívem, az egészségem érdekében heti négy alkalommal, tudatosan elkülönítve az időt, sportolok. Szeretek focizni, edzek, és a legújabb szenvedélyem a squash.”

Forrás:
Hámori Zsófia

A legrosszabb tulajdonságának azt tartja, hogy szeret segíteni az embereken, és az időt sokszor a családjától vonja el. A legjobb tulajdonsága pedig a türelme. A program összeállítása során sok-sok, és még annál is több kérdést kapott tőlünk, hogy mindent tökéletesen adhassunk át nektek, és mindenre kimerítő válasz érkezett tőle – több, egészséges táplálkozással foglalkozó cikkünkben is olvashattátok a tanácsait. Nemrég például ahhoz kaptunk tőle tippeket, hogy nyaralás alatt milyen ételeket érdemes választania annak, akinek fontos az egészséges táplálkozás. Gábor szerint az elhatározás, hogy végigcsináljátok a programot, fél siker.

A kezdeti nehézségeken a bátorságotok fog átlendíteni benneteket, és a változás kézzel fogható lesz.

Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN

Pétert valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen rendszeresen találkozhattok vele Takács Nóra mellett az egészséges életmóddal kapcsolatos videókban és tavaly ő készítette fel sztárszerzőnket az IRONGIRL futásra is a nullából. Péter ereje nemcsak abban rejlik, hogy pontosan tudja, hogyan kell felépíteni egy edzésprogramot, hanem a fejetekben is rendet rak, motivál, feltölt. Mindig van egy jó szava, a legtöbbször mosolyog, dicsér és mutassatok még egy embert, aki képes hétfőnként hatalmas mosollyal az arcán „Boldog hétfő!” felkiáltással üdvözölni.

Forrás:
Hámori Zsófia

Péter a fenntartható és élethosszig tartó egészséges életmód híve. Ma azt tartja legfőbb küldetésének, hogy a tudása és az életmódja minél több magyar emberhez eljusson. Szerinte 21 nap elég arra, hogy irányt adjon, hogy felkeltse a kíváncsiságot a további feladatok elvégzésére. A lényeg, hogy kilépjetek a megszokásaitokból és tegyetek új felfedezéseket.

Az egyik, ha nem a legjobb befektetés a saját személyünkbe fektetett tudás…

…szellemi munka és a hozzá kapcsolódó személyes sporttevékenységünk. Nemcsak jól konvertálható, de hosszú távon oldja meg életünk kihívásait” – mondja.

Dr. Horváth-Tanka Enikő gerincjóga-oktató

Amikor nem András tart nektek edzést, akkor Enikő lesz az, aki egyrészt finoman átmozgat, másrészt bevezet benneteket a jóga világába. A jógával a saját egészségügyi problémájával kapcsolatban találkozott először és hamar a mindennapjai részévé vált. „Megragadott az a tény, hogy könyvek, ismeretek, hit, költekezés vagy bármi egyéb hókuszpókusz nélkül egyszerűen működik. Nincs szükség semmi másra, mint rátok és a rendszeres gyakorlásra. A többi jön magától” – mondja a Colibri Jógastúdió vezetője. A magánéletében az anyukája a példaképe, a jóga világában pedig azok a tanítványai, akik a fájdalmaik ellenére a gyakorlást választják, nem adják fel és tesznek magukért.

Forrás:
Hámori Zsófia

Szerinte a célok útjába csak a kifogások és a lustaság állhat, ezeket kell felszámolni. Erre is van egy jó tippje. „Amikor államvizsgára készültem, anyukám mindig azt mondta, hogy soha ne a végét nézzem, mert bele sem fogok kezdeni. Csak azzal foglalkozzak, hogy mi az aznapi feladatom! Engem ez azóta rengeteg nehézségen átsegített.”

Takács Nóra szépségszakértő

A 100 legjobb gluténmentes étel

A 100 legjobb gluténmentes étel
Forrás:
Alexandra Kiadó

Ha figyelemmel kíséritek a VOUS sztárszerzőjét és az oldal egyik anyukáját, akkor két dolgot pontosan tudtok róla. Az egyik, hogy évekig az volt a vágya, hogy kém legyen. A másik, hogy mindig kiáll egy-egy jó ügyért. A sporttal, egészen pontosan a futással együtt megérkezett az életébe az is, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

Ami az IRONGIRL-lel kezdődött, az tavaly ősszel a Még idén!-kampánnyal folytatódott. A folytatásként jöttek a keddenkénti Torna(N)órák Szabó Andrással, és idén sem maradt el a Jónő-futás. A 21 NAP – Pont neked életmódváltó program során Nóra is ott lesz végig veletek, hogy mindent megbeszélhessetek.

Forrás:
Hámori Zsófia
keretes kérdőjel

Miért pont 21 nap a 21 NAP – Pont neked?

Egészen pontosan 21 nap kell ahhoz, hogy egy új viselkedés szokássá váljon. Ennek elteltével nem lesz többé szükség olyan sok akaraterőre, hiszen életetek részévé válik, hogy a reggelt egy kis jógával indítsátok, vagy hogy desszert gyanánt a gyümölcsöt választjátok egy csokiszelet helyett. Egy jól kitalált programra támaszkodva könnyebben tartjátok be a szabályokat, így a szokások is gyorsabban kialakulnak – ez segíti a következetességet, hogy az a 21 nap valóban 21 nap legyen – írja pszichológus szerzőnk, Luca.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek