Kendall Jenner áttetsző ruhában vonult végig a cannes-i vörös szőnyegen

Kendall Jenner levendulalila frizuráját látnotok kell!

A mindössze 20 éves Kendall nem is olyan rég még pikáns ruhaválasztásaival hívta fel magára a figyelmet, most pedig több sztárhoz hasonlóan úgy döntött, ő is debütál Snapchaten: ezúttal új frizuráját mutatta meg a nagyérdeműnek, amitől totál kifeküdtünk!

Emlékeztek még a combtőig kötözött szandálra, amiben Kendall az MTV Movie Awardson jelent meg? Na és az észbontó áttetsző ruhára, amiben végigvonult a vörös szőnyegen Cannes-ban? Esetleg a párizsi divathéten viselt szettjére? Most pedig a modell úgy döntött, hogy új frizuráját Kim Kardashianhez hasonlóan – aki gyermekeiről jelentetett meg videót – Snapchaten mutatja meg.  

Pár nappal ezelőtt, mikor a modell egy szigorúan titkos fotózáson vett részt Patrick Demarchelier fotós társaságában, egyszer csak előkapta a mobilját, és úgy döntött, hogy megmutatja új külsejét a világnak. Íme a Snapchat-videó új frizurájáról, amitől mi egytől egyig kifeküdtünk:

Objektum doboz

Húgával, Kylie Jennerrel ellentétben, aki szereti a szivárvány minden színére festeni a haját, Kendall mindig is az egyszerűbb frizurákkal bűvölte el közönségét. Amennyire imádtuk természetes fekete haját, annyira odavagyunk ezért a levendulalila árnyalatért! Ráadásul úgy tűnik, a modell is meg van elégedve új frizurájával.

Objektum doboz

Nektek hogy tetszik, csajok?