Egyéb kategória

6 esküvői tortatrend, amitől csorogni fog a nyálatok

Ha esküvő, akkor esküvői torta, és ha esküvői torta, akkor egyből a fehér bevonatú, emeletes csodafinomság jut eszünkbe. De ha szeretnétek kissé eltérni a hagyományoktól életetek legnagyobb napján, mi abban is segítünk!

vous - 2016.07.30.
6 esküvői tortatrend, amitől csorogni fog a nyálatok

1. Rusztikus torták

Forrás:
Pinterest

Ha jobban kedvelitek a természetes buckákat a sima, letisztult formáknál, ez a torta az igazán nektek való! Ha saját magatoknak készítetek ilyen tortát, csak annyit kell tennetek, hogy a cukormázat nem egyengetitek el teljesen, hanem borzosan hagyjátok, és friss gyümölcsökkel, bogyókkal rakjátok körbe! Hát nem ellenállhatatlan?

2. Meztelen torták 

Forrás:
Pinterest

Bizony akad olyan ember, aki szereti előre tudni, hogy milyen töltelékű tortaszeletbe harap bele. Ha ti sem kedvelitek annyira a meglepetéseket, készítsetek (vagy inkább készíttessetek) olyan tortát, amit nem fed be a jellegzetes fehér máz. Ha pedig már ki vannak terítve a lapok, díszítsétek gyönyörű ehető virágokkal és szezonális gyümölcsökkel, és máris beírtátok magatokat az esküvőitorta-történelembe!

3. Minimalista torták

Forrás:
Pinterest

Ha szolid édességet szeretnétek kínálni, nem kell mindent telepakolni gyümölcsökkel és rózsákkal. A minimalista torta egyszerű, mégis gyönyörű, elegendő egyetlen mintatípus, amit végigviszünk a torta felszínén. Nézzétek, micsoda elegancia! 

4. Geóda torta 

Forrás:
Pinterest

Ha szeretnétek hangsúlyozni, hogy ti egy modern pár vagytok, és az esküvői dekoráció is inkább a modernebb stílusra hajaz, legjobb lesz, ha a tortátok is a legfrisebb divatot követi, ez pedig a geóda torta. Látjátok azokat a furcsa, ásványszerű bemélyedéseket a torta felszínén? Azok valójában cukorból vannak, de úgy néznek ki, mint az apró kristályok. Egy ilyen tortát egyetlen vendég sem felejt el!

5. Ombre torták  

Forrás:
Pinterest

Bizony ám, nemcsak a hajatok, hanem a tortátok is lehet ombrés! Ha szeretnétek kimutatni kreativitásotokat, a színekkel való játék mindig jól jöhet, a végeredményre pedig igazán jó érzés rápillantani!

6. Macarontorták 

Forrás:
Pinterest

Ha pedig olyan esküvői tortával szeretnétek meglepni a vendégeket, ami annyira kreatív, hogy valójában csak kis csalással lehet tortának nevezni, rendeljetek macarontortát! A színekkel itt is lehet játszani – sőt érdemes, hiszen hogy nézne ki mindez egyszínűben? Így pedig még a tányérokkal és a torta felvágásával sem kell majd bajlódnia az ifjú párnak! 

Ajánlott cikkek