Egyéb kategória

Ruhamentő tippek, ha nem találtátok el a méretet vásárláskor

A shoppingolás, bármennyire egyszerűnek is tűnik, egyáltalán nem az. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én néha nagyon mellényúlok. Pedig én aztán tényleg képes vagyok egy órát állni a próbafülkében, hogy biztos-e a biztos.

vous - 2016.08.05.
Ruhamentő tippek, ha nem találtátok el a méretet vásárláskor

Viola is írt már nektek arról, hogy jobb, ha pár emberre nem hallgattok vásárláskor, de még a legjobb személyi stylistnak kinevezett barátnőtökkel is követhettek el ruhavásárlási bakit. A jó hír viszont az, hogy majdnem minden problémára létezik megoldás, amit varrótű nélkül kivitelezhettek, és a ruhát hordhatóvá tehetitek, sőt, ennek tetejében még szuperdivatosak és formabontók is lesztek!

Túl hosszú pánt

Szörnyű tragédia, de nem megoldhatatlan. Fogjatok egy szép nyári kendőt vagy láncot, hátul vessétek keresztbe a két pánton, és kössétek össze, míg megfelelő nem lesz a mérete. Ne féljetek merész darabokat használni, tekintsetek rá úgy, mint egy klassz ruhakiegészítőre!

Objektum doboz

Ha a nadrágotok le akar esni

Ez már meglévő nadrágnál is előfordulhat, ha fogytok egy kicsit. A problémát úgy küszöbölhetitek ki, hogy vastagabb pólót vesztek fel, amit kicsit felgyűrtök a nadrág szélére, belülre, így kitölti a teret, és megtartja a nadrágotokat.

Objektum doboz

Ha a szoknya túl hosszú

Kössetek csomót rá!

Objektum doboz

Ha a póló túl nagy

Magas derekú szoknyával, nadrággal tökéletes kombó, ha feljebb csomózzátok. A csomó lehet elöl, oldalt, hátul, teljesen mindegy, a végeredmény egy elegánsan laza megjelenés.

Objektum doboz

Ha a nadrág túl hosszú

Nincs mese, ha hosszú a nadrág szára, akkor ez bizony magas sarkú cipős nadrág lesz.

Objektum doboz

Ha a ruha túl bő

Elő az övekkel! Ráadásul a ruhátok színéhez igazodva több színű övvel, sállal is kombinálhatjátok, így mindig szupertrendik és üde színfoltok lesztek a hétköznapokban.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek