Egyéb kategória

Soha nem lesz alkalmasabb nap az életmódváltásra, mint a mai

Augusztus 22-én indul a VOUS 21 NAP – Pont neked életmódváltó programja. A három hét során az egészséges életmód minden területéről érkező szakemberek biztosítják, hogy gondosan felépített, biztonságos programban vegyetek részt. Ők küldenek most nektek üzenetet, hogy fejben is felkészüljetek a rátok váró kihívásra – vagy segítsenek nektek átbillenni a holtponton, ha még nem köteleztétek el magatokat a program mellett!

vous - 2016.08.18.
Soha nem lesz alkalmasabb nap az életmódváltásra, mint a mai

Bio Gabi, a 21 NAP – Pont neked táplálkozási szakértője és a teljes étrend összeállítója arra biztat benneteket, hogy az akciók és a kampányok ellenére hallgassatok inkább arra a vékonyka hangra, amelyik azt súgja régóta: bizony, változtatnotok kell. Íme az ő gondolatai:

21 nap Bio Gabi

Bio Gabi üzenete:

„Kedves 21 NAP-osok és leendő 21 NAP-osok!

Vannak az életben döntéshelyzetek, amelyeket az ember gyakran igyekszik a jövőbe tolni, halogatni. A kérdés mindig az, hogy miért döntsek egy lehetőség vagy program mellett. Azért, mert valakik rá akarnak venni? Vagy azért, mert most akciós? Van ennél mélyebb motiváció is…?

Igen! Úgy gondolom, a mélyebb hajtóerő a lényeges.

Talán nem is nevezném hajtóerőnek, mert még nem az, csak egy legbelül megbújó gondolatfoszlány, ami azt súgja: 'Változtatnom kellene, így nem mehet tovább. Lépjek már végre ki a komfortzónámból, meddig halogatom?' Nos, ezért van szükség a megszervezett, szakértők által menedzselt, követhető és belátható életmódváltó programra. Segít átbillenni, felhangosítani a belső hangot.

Mi, szakértők a részünket a 21 NAP – Pont neked kapcsán megtettük, kidolgoztuk, leírtuk, megosztottuk, sőt meg is éljük. És ti?”

Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN, a 21 NAP – Pont neked motivációs trénere, a mentorotok végig ott lesz mellettetek. Péter jó ideje céljának tekinti, hogy ne csak megszerettesse a mozgást és az egészséges életmódot másokkal, hanem felhívja a figyelmet a fenntartható egészségre.

21 nap Kropkó Péter

Kropkó Péter üzenete:

„Sokan próbálkoznak egyéni hősként a hosszú idő alatt, lassan, de észrevétlenül káros irányba terelődött életüket egy egészségesebb, tudatosabb, fenntarthatóbb irányba terelni. A hiba az, hogy a visszaútra egy-két napot szánunk. A romlási folyamat lassú, a nem hozzáértő szemek számára láthatatlan eseménysor, csak a végeredményt konstatálhatjuk.

A kisebb problémák közé tartozik a kinőtt bikini, a nehezebb cipőkötés, az ingerlékenység vagy a fáradékonyság. Aztán akadnak komolyabb következmények is: a magasabb koleszterin, az emelkedő vérnyomás, a lassuló anyagcsere – azaz gyorsuló öregedés –, a még súlyosabb betegségekről már csak az ijesztgetés gyanúja miatt se beszéljünk!

Nem tudom, sokan miért gondolják úgy, ha nem tudták a hosszú lejtmenet hibáit egyesével megfogni annak idején, most a visszaútra adott egyszeri irányváltással sok mindenre oda tudnak majd figyelni. Az ilyen jellegű egyéni vállalkozás több mint kilencven százalékban kudarcra van ítélve. A változáshoz intenzív, előrelátó, tudományos és alapos tervezésre van szükség – ebben nyújtanak segítséget a szakértők.

Mint a sportban:

  • közös helyzetfelmérés;
  • közös célkitűzés;
  • közös edzés és (feladat)tervezés – a céltól visszafele felépítve; ezután nem tekintgetjük, hogy milyen messze a cél, csak a következő feladat végrehajtására kell figyelnünk. Határozottan, egyesével koncentrálva, elvégezve a soron következő pontokat.

Ezzel a módszerrel a tapasztalatok szerint képesek vagyunk kilencven százalék fölé tornászni a sikeresség esélyét!”

Dr. Horváth-Tanka Enikő, a 21 NAP – Pont neked jógaoktatója, a Colibri Jógastúdió vezetője szerint hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy a lehetőségeink adottak, és nap mint nap ugyanazok. Éljük az életünket, dédelgetjük a terveinket, álmainkat, de valójában nem teszünk értük semmit. Ezen kell változtatni!

21 nap Dr. Horváth-Tanka Enikő

Dr. Horváth-Tanka Enikő üzenete:

„Hisszük, hogy a jövő végtelen, és holnap éppen úgy lehetőségünk nyílik majd a megvalósításra. Elhitetjük magunkkal, hogy tudatosan tervezzük a jövőt, ám valójában a MOST-ban nem történik semmi.

Túlélünk.

Legyen szó emberi kapcsolatokról, életmódváltásról, hivatásról, álmokról, a gondolataink, terveink nagyszabásúak, ám a megvalósításhoz vezető ösvényre nem lépünk rá.

A legtöbbünk csak akkor eszmél, amikor már el kell fogadnia a megmásíthatatlanság tényét. Ilyenkor persze jön a kapkodás. Rosszabb esetben tüneti megoldást választunk, figyelmen kívül hagyjuk megérzéseinket, és a felszínről elnyomva a fájdalmat, folytatjuk tovább a megszokott életünket.

Jobb esetben – ha kicsit későn is – visszatalálunk önmagunkhoz, és változtatunk. Minden egyes nap lehetőséged van a változásra, és igen, mindennap AZ A NAP! Ez a mai is.

Az új ösvény, amire rálépsz, minden bizonnyal nem lesz akadálymentes, de ha figyelsz, észreveszed majd a jeleket, amik napról napra megerősítenek abban, hogy jó úton haladsz.

Indulj el! Soha nem lesz alkalmasabb nap vagy pillanat!

21 nap logó fehér

Vágjatok bele MOST az életmódváltásba!

Augusztus 22-én indul a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programunk komplex edzésprogrammal, étrenddel, receptekkel, videókkal, cikkekkel és tippekkel. Fizesd elő a programot 21 000 forint helyett kedvezményesen 4990 forintért.

App Store – http://apple.co/2aoK3To

Google Play Áruház – http://bit.ly/2aJhAqS

INDULÁS a teljes tartalommal: 2016. augusztus 22.

Ajánlott cikkek