Lélek

Egyértelmű jelek, hogy odavan értetek a pasi

Nemcsak a lányok képesek őrültségeket művelni vagy hülyén viselkedni, ha belezúgnak valakibe. A srácok is ugyanúgy őrültködnek, és zavarba hozzák saját magukat – vagy épp előadják a nagymenőt, ha nagyon bejön nekik az a bizonyos lány. Nincsenek mindig egyértelmű jelek, de azért van pár, igenis meg tudjátok állapítani, hogy az ujjatok köré csavartatok-e valakit.

vous - 2016.08.20.
Egyértelmű jelek, hogy odavan értetek a pasi

Annak a tüneteiről már írtunk nektek, hogy mikor szerettek bele tutira a pasiba. Azt is tudhatjátok már, hogy melyik korban esnek először a legtöbben szerelembe. Most már ideje a pasik érzelmeinek hullámain lovagolni! A YourTango segít felismerni a biztos jeleket, hogy tudjátok, mikor tetszetek nagyon egy fiúnak.

Nagyon komolyra vagy csendesre veszi a figurát

A biztos jelek egyike. Nem, valószínűleg nem vitte el a cica a nyelvét, csak éppen nem tudja, hogy mit mondjon, amivel imponálhatna nektek. Ezért inkább csak vár és vár, a megfelelő gondolatokra. Amik néha nem jönnek, éppen ezért túl komolynak tűnhet a legdumásabb, legviccesebb srác is.

Forrás:
pexels.com

Sablonos kérdések

Addig-addig gondolkodik, míg végül kibök végre valamit a száján. Egyszer csak ellövi a standard mondatokat, például: Hová jártok suliba? Mit dolgoztok? Szeretitek csinálni? Előbb biztosra megy, mert fél a spontán kérdésektől, amiben több hibalehetőség lakozik.

Sérteget titeket              

Ha hiszitek, ha nem, sokszor csak azért sérteget a srác, mert bejöttök neki. Ezt pedig azért csinálja, mert szeretne valamilyen módon egy kis szikrát ébreszteni. Még ha negatív érzést is kelt bennetek a sértegetés, csupán viccnek vagy flörtnek szánja.

Forrás:
pexels.com

Próbálja előadni a menőt

Ha azt mutatja, hogy ő mennyire imádja magát, és azzal kérkedik, hogy mennyire jó bizonyos dolgokban, csak egyet jelenthet: próbál bevágódni nálatok. Az már más kérdés, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb módja az udvarlásnak, de az egyértelmű jelek egyikének vehetitek ezt a viselkedést is.

Címkék: #jelek #pasi #szerelem
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.