Egyéb kategória

Így válasszatok frufrut az arcformátokhoz

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor elgondolkozik azon, hogy frufrut csináltasson-e. A jó válasz erre a kérdésre természetesen az igen, de az már koránt sem mindegy, hogy milyen típusút vágattok magatoknak – ugyanis egy rossz frufru éveket vehet el az életetekből. Éppen ezért segítünk picit, és megmutatjuk, hogy melyik típusú frufru állna nektek legjobban az arcformátok alapján!

vous - 2016.08.23.
Így válasszatok frufrut az arcformátokhoz

1. Kerek archoz oldalfrufru

Az oldalfrufru talán az egyetlen olyan típus, amivel nem igazán lehet mellényúlni. A PureWow szerint talán mégis azoknak áll a legjobban, akiknek kerek arcuk van, hiszen az oldalfrufru egy része az arcunkba hullva lekeskenyíti azt. A magas homlokú lányoknak is különösen jól áll, szóval próbáljátok ki!

Objektum doboz

2. Kockaarchoz egyenes frufru

A kocka alakú arc egyik legfőbb jellemzője a kiálló, éles állcsont, amit szuperül tud lágyítani a szemöldököt takaró, egyenes frufru. Ha ezt választjátok, kérjétek meg a fodrászt, hogy a két oldalát hosszabban hagyva igazítsa az arcotokhoz!

Objektum doboz

3. Ovális archoz kettéválasztott

Habár az ovális arcú lányoknak szinte az összes frufrutípus jól áll, a középen kettéválasztott fürtök keretet adnak a tökéletesen szimmetrikus arcformákhoz. Ráadásul ha nem sikerül jól, két mozdulat őket oldalra csatolni!

Objektum doboz

4. Hosszúkás archoz hosszabb frufru

Ha az arcformátok hosszúkás, hagyjátok lenőni a frufrutokat, vagy vágassatok eleve hosszabbat, és horjátok két oldalra szétválasztva. Ezek a tincsek ugyanis felül keskenyíteni fogják az arcotokat, így kerekebb hatást fognak kölcsönözni.

Objektum doboz

Ha pedig kiváncsiak vagytok arra is, hogyan hódítsatok frufrutokkal hajvágás nélkül, katt ide!  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.