Zsély Anna pszichológia pánik depresszió poszttraumatikus stressz szindróma

Totálisan váratlan megoldások arra, hogy elűzzétek a stresszt

Sokszor jött már szóba az, hogy túlzottan stresszesen élünk. Van, hogy szörnyen fárasztó és nyomasztó napokat tudhattok magatok mögött, amiket aztán alig tudtok kiheverni. Ne parázzatok tovább, egészen egyszerű módon elűzhetitek a stressz gonosz démonait a nap végén! Ráadásul egészen váratlan trükkökkel.

Linda már írt nektek arról, hogyan csökkentsétek az iskola miatti természetes izgalmakat. Stresszűző hobbikról is hallhattatok már tőlünk. Most viszont olyan ötleteket hoztunk, amikkel a mindennapos szorongást pár perc alatt elhessegethetitek, és valószínűleg nem is gondoltatok rájuk korábban!

Bob Ross videói lenyugtatnak

Ismeritek a „happy little trees” szöveget? Ha csak ezután fogjátok először hallani, soha nem fogjátok elfelejteni. A PureWow szerzője esküszik ezekere a videókra, állítja, hogy a már elhunyt Bob Ross amerikai festőművész kisfilmjei egyszerűen magukkal ragadnak! Nemcsak a szemeteknek, de a lelketeknek is jólesik majd nézni a boldog, kicsi fák születését a vásznon.

Objektum doboz

Szagolgassatok citromot!

Hogy mi? A kutatások kimutatták, hogy a citrusaromák belélegzése csökkenti az agressziót, a szorongást és a depressziót.

Keressetek rá jógavideókra!

Nem kell sokáig relaxálnotok, hogy búcsút mondjatok az egész napi stressznek.

Masszírozzátok a kezeteket egy teniszlabdával!

Áhh…!

Objektum doboz

Egyetek avokádót!

A sok B-vitamin segít csökkenteni a stresszt.

Pápá, szorongás!