Egyéb kategória

4 dolog, amit TILOS az ágyban csinálnotok!

Nem csoda, hogy az ágy az egyik legjobb barátotok, hiszen minden egyes nap végén nagy előszeretettel és áhítattal dőltök bele. De valljátok be, hogy sok olyan dolgot csináltok benne, amit nem igazán illene, vagy nem épp ott lenne a helye. És itt nem csak az ágyban nasizásról beszélek...

vous - 2016.09.12.
4 dolog, amit TILOS az ágyban csinálnotok!

Ha jól akartok pihenni éjszaka, akkor talán már tisztában vagytok vele, hogy ezekkel a dolgokkal érdemes felhagynotok. Rengeteg más alvással kapcsolatos cikkünkkel is találkozhattatok már, de arról eddig nem beszéltünk, hogy melyek azok az ágyikóban végzendő dolgok, amelyek a feketelistára kell hogy kerüljenek.

1. Háziállattal alszotok

Mindig is szerettem volna kipróbálni, milyen érzés lehet a kutyámmal aludni, de valahogy erre eddig sosem került sor. Ti viszont ha lakásban tartjátok a kutyusotokat vagy a cicátokat, akkor se engedjétek be őket az ágyatokba! Nem csak az elhullajtott szőrök miatt mondom ezt, az állat mocorgása, morgása akkor is zavar titeket, ha nem veszitek észre, így pedig sosem lesztek elég kipihentek.

Forrás:
pexels.com

2. Az Instagram csekkolása

Hoppá, lefeküdtetek aludni, de nem csekkoltátok az Instagramotokat? Igaz, hogy koromsötét van, de ti előkapjátok a polc széléről a telefont, hátha utána jobban alszotok. Nos nem. A telefonok által kibocsátott fény a sötét szobában egyáltalán nem tesz jót sem a szemeteknek, sem a testeteknek. Ezután csak még nehezebben fogtok álomba szenderedni – írja a Women'sHealth.

3. Párnák közt dolgozni nem jó dolog

Valaki produktívabbnak érzi magát, ha az ágyból dolgozik, viszont Lauren Stack produktivitáscoach szerint ennek épp az ellenkezője igaz.

Akik ágyból dolgoznak, hajlamosabbak arra, hogy elkéssenek egy projekttel.

Forrás:
pexels.com

4. Csokit faltok az ágyikóban

Most megvagytok! Aki azt állítja, hogy még sosem evett nyalánkságot az ágyban, az hazudik. Nyilván ha a párotok kedveskedik valami reggeli édességgel, ne rúgjátok ki páros lábbal őt a meglepivel az ágyból, de ha tehetitek, ne egyetek az álomfészekben: ezt nemcsak a szervezetetek, hanem az ágyneműtök is megköszöni majd.

Ajánlott cikkek