Egyéb kategória

Kutatás bizonyította: a férfiak kifejezetten szeretik a péniszüket

Ősi kérdés, hogy a méret számít-e, vagy sokkal inkább a személyiség, a technika, vagy éppen az érzelmek, amik a másikhoz fűznek bennünket, ha a szexualitásról van szó. Nos, egy tanulmány szerint a férfiak is állást foglaltak a témában – méghozzá azáltal, hogy bevallották: nagy részük meg van elégedve azokkal a méretekkel, amiket dobott nekik a gép.

vous - 2016.09.27.
Kutatás bizonyította: a férfiak kifejezetten szeretik a péniszüket

Habár korábban írtunk már nektek arról, hogy a nőknek valóban fontos-e a méret – csupán a 11,2%-uk válaszolt igennel erre a kérdésre –, egy új kutatásból az derült ki, hogy méret ide vagy oda, az amerikai férfiak 86%-a éppen olyannak szereti a péniszét, mint amilyennel a természet megajándékozta őket.

A kutatás több mint 4000 amerikai férfit interjúvolt meg a témában, a válaszadóknak pedig 14 kérdésre kellett felelniük. A legpozitívabb válaszok a formára vonatkozóan érkeztek: 64%-uk volt megelégedve a péniszük formájával, de csak 27%-uk a hosszúságával ernyedt állapotban. A legnegatívabb válaszok az illatra jöttek: a megkérdezettek 44%-a adott semleges vagy negatív választ erre a kérdésre.

Forrás:
iStock

Thomas Gaither, a California San Francisco Egyetem diplomás diákja és egyben a kutatás vezetője a Broadly magazinnak elmondta: meglepődött, hogy kortól függetlenül ennyire pozitív lett az eredmény.

Azt gondoltuk, hogy a válaszadókat majd több csoportra lehet osztani a koruk alapján, és a fiatalabb férfiak kevésbé lesznek megelégedve a péniszükkel. Majd fokozatosan elfogadják a méreteiket, ahogy öregebbek lesznek, vagy például hogy radikális különbségek lesznek rasszok és társadalmi csoportok között.    

A kutatásból egyébként az is kiderült, hogy a kevésbé elégedett válaszadók kevesebbet szexelnek. Gaither szerint ez azért is elgondolkoztató, mert így felmerül a kérdés: vajon azért elégedetlenek a paramétereikkel, mert viszonylag keveset szexelnek, vagy épp azért nem gyakorolják annyit az ágytornát, mert nincsenek megelégedve a testükkel?

A kutatás másik nagy kérdőjele az, hogy miért az ernyedt állapotú méreteikkel elégedetlenek leginkább a megkérdezettek – hiszen a szexuális együttlétek során úgysem ebben az állapotban látják a péniszüket a nők. Gaithernek – férfi lévén – azért van egy tippje, ez pedig a péniszméregetéssel függ össze.

Mindenesetre az eredmények így is megnyugtatóak: sokkal több férfi elégedett a testével úgy, ahogy van, mint hittük!  Tanulhatnánk tőlük!

Ajánlott cikkek