Egyéb kategória

Őrület! Harry Potter most csodás esküvői tortákkal varázsol el minket!

Az esküvői torta a legtöbbször fehér, virágos és néhány emeletes, de hiába szépek ezek a fajták, egy idő után unalmas ugyanazokat nézegetni. De szerencsére vannak olyan jegyespárok a világon, akik nem a hagyományok, hanem a kedvenc filmjük mellett tették le a voksukat a nagy napon!

vous - 2016.10.18.
Őrület! Harry Potter most csodás esküvői tortákkal varázsol el minket!

Az esküvőkön mi érdekli legjobban a vendégeket? Elsősorban a menyasszony ruhája és az ifjú pár gyűrűje, de minket azért az esküvői torták is lázba tudnak hozni. Nemrég a kristálytorták rabolták el a szívünket, de ez most egy kicsit változni fog. A következő finomságot, lehet, nem minden lány látná szívesen a lagziján, de biztosak vagyunk abban, hogy köztetek is van olyan, aki „ölne” egy Harry Potter-es tortáért!

harry potter varázsló

10 varázsige a Harry Potterből, ami megkönnyítené a hétköznapokat a valóságban

Szerkesztőnk, Viola két egyetemen tanult, és az ott megszerzett tudását remekül tudja kamatoztatni itt a VOUS csapatábani. Ettől függetlenül úgy érzi, ha a Roxfortban lett volna diák, nemcsak a munkahelyén tudna helytállni, hanem az élet apró-cseprő problémáit is jobban kezelné. Lássuk, a Harry Potter 10 varázsigéje hogyan változtatná meg a mindennapjait.

A teljes cikket itt találjátok.

Ha azt hinnétek, ezek gyerekesek, és egyáltalán nem illenek a nagy naphoz, szeretnénk egy picit mi is szót kérni! Görgessétek végig a képeket, és meglátjátok, hogy igenis akadt köztük olyan ízléses és visszafogott darab, amely cáfolja az előbb felsoroltakat!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

harry potter könyv

„A BKV-bérlet a szegény ember zsupszkulcsa” – ilyen felnőttként megismerni a Harry Pottert

„Soha nem fogom elfelejteni a napot, amikor először kezdtem Harry Pottert olvasni. Lemaradtam az első nagy rajongói lázról, így nem gyermekkönyvként került a kezembe. Húsz is elmúltam, mikor egy hosszú nyári napon a reggeli kávézásunk közben az akkori barátnőmmel újrakezdtük végeláthatatlan vitánkat, amiben ő lelkes Harry Potter-rajongóként próbált meggyőzni arról, hogy ez mennyire tetszene, én pedig fiatal felnőtt korom minden cinizmusát bevetve igyekeztem távol tartani magam attól az agyonhájpolt sorozattól, amiről az egyetlen addigi élményem az volt, ahogy tizenegy éves kislányok rendszeresen visító dicsekvéssel beszélték meg a ráckevei HÉV-en, hogy kinek hány kötet van meg az addig megjelentekből.”

Pengebácsi őszinte vallomása itt folytatódik.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

harry potter könyv

Van még itt Harry Potter inspirálta…

Kattintsatok arra, amelyik felkeltette az érdeklődéseteket!

Ajánlott cikkek