Egyéb kategória

Mindig visszaalszotok reggel? Akkor ezek a tippek nektek szólnak!

Kora reggel, sötét van kint, mindenki alszik még, a ti ébresztőtök pedig megszólal. Újra és újra. Ti pedig újra és újra lenyomjátok a szundit, csak hogy még 10 percet alhassatok. De tudjátok, hogy vannak olyan trükkök, amik megkönnyítik az ébredést, és segítenek szakítani a szundigombbal? Bizony vannak, most elhoztunk nektek párat közülük.

vous - 2016.10.18.
Mindig visszaalszotok reggel? Akkor ezek a tippek nektek szólnak!

Reggelente ti is a hátatokon ébredtek kinyújtott kezekkel és lábakkal? Akkor gratulálunk, azt már tudjátok, hogy a legegészségesebb alvópóz a háton pihenés, és a tökéletes alvás receptjét is felkutattuk már. Most pedig a PureWow segítségével eláruljuk, hogyan hozzatok ki az alvásból még többet, hogy könnyebben és frissebben ébredjetek.

Ne sík felületen aludjatok!

Amikor a hátatokon alszotok, a fejetek alá tegyetek egy párnát, de csak akkorát, ami egy kicsit megemeli a fejeteket. Így sokkal kevésbé fog fájni a nyakatok és a hátatok ébredéskor, és könnyebben elkerülhetitek a savas refluxot.

Objektum doboz

Egyetek okosan!

Este gondoljátok át, mit esztek lefekvés előtt. A savas, nehéz és zsíros ételek nem pont a legjobbak ha az egészségetekről van szó, főleg nem két órával a lefekvés előtt. Inkább mondjatok rájuk nemet a szép álmokért.

Objektum doboz

Megéri befektetni

Matracot nem minden hónapban veszünk. Nem is minden héten. Egy matrac hosszú távra szól. És ha a jó álmokról és a gerincetek egészségéről van szó, akkor van, amin nem érdemes spórolni. Gondoljatok rá úgy, mint egy befektetésre.

Objektum doboz

Tegyetek egy párnát a térdetek alá!

A háton alvásnak, előnyei mellett, sajnos van hátránya is. Megterheli a gerinceteket, ezen pedig könnyíteni kell. Tegyetek egy párnát a térdetek alá alvás közben, és kipihentebben és fájdalommentesen fogtok felébredni. 

Objektum doboz

Ha betartjátok ezeket a tippeket, akkor Csipkerózsika sem ébredhetne pihentebben nálatok, a szundit pedig örökre elfelejthetitek!

Ajánlott cikkek