tronok-harca-kit-harrington-sorozat

Kiakadtak a Trónok harca-rajongók: kiszivárgott a 7. évad sztorija!

A sorozatnézés egyik legjobb része, hogy egy hetet, sőt, néha hónapokat kell várnunk arra, hogy kiderüljenek a legizgalmasabb fordulatok. A Trónok harcával sincs ez másképp, a várakozás pedig sosem okoz csalódást; most viszont valaki kiszivárogtatta az új évad sokkoló részleteit, és ezzel elérte, hogy rengeteg rajongó kiakadjon.

A 7. évad forgatása már javában zajlik, és egyre több dolgot tudunk meg az új részekről. Az már biztos, hogy egy régi karakter visszatér Westerosba, és a rajongóknak is akad néhány teóriájuk arról, mi vár ránk. Egy Reddit-felhasználó, awayforthelads viszont tönkretette az izgalmas várakozást azzal, hogy az egész 7. évad történetét kiszivárogtatta a netre.

A felhasználó már az előző évadnál is bejátszotta ezt a trükköt, most pedig törölte is gyorsan a profilját, hogy elkerülhesse az HBO következő lépéseit. Egy másik felhasználó pedig fogta ezt a sok hetedik évados infót, és időrendi sorrendben feltöltötte a netre, hogy egyik rész se okozzon meglepetést a rajongóknak. Az infók pedig valószínűleg stimmelnek is, mert a Missandeit alakító színésznő, Nathalie Emmanuel egy mérges posztot osztott meg erről a Twitteren.

Objektum doboz

„Elég szomorú, hogy vannak emberek, akik szeretnék tönkretenni a 7. évadot mindenki másnak...”

Mi nem szeretnénk elrontani a lelkes rajongóknak a várakozást, ezért nem is áruljuk el a spoilereket, de aki kíváncsi, ide kattintva részről részre elolvashatja, mi vár ránk a 7. évadban.