Egyéb kategória

Combcsizma vagy bakancs? 3 magyar divatblogger elárulja, melyik az idei tél slágerdarabja!

Bőr, bársony, metálos csillogás, patchwork – csak néhány azok közül az idei trendek közül, amik nemcsak a ruhák, de a téli lábbelik divatjába is beférkőztek. Lányok, figyelem, közeleg a tél, ideje a legstílusosabb slágerdarabokat levadászni!

vous - 2016.11.09.
Combcsizma vagy bakancs? 3 magyar divatblogger elárulja, melyik az idei tél slágerdarabja!

Míg egy éve a rojtok és a latex hatású csizmák hódítottak, addig idén a bársony és a bőr került előtérbe, nem is akármilyen formában! Tavaly ismét hódító útjára indult a térd fölé érő csizma és a sikere továbbra is töretlen. Bár a viselése nem a legegyszerűbb, mégis megéri beszerezni egyet, hiszen ezek a hosszított fazonok nemcsak nyújtják a lábakat, de szupernőiesek is lehettek bennük.

A praktikusabb, hétköznapi viselet híveinek is van néhány jó hírünk: a bakancsoktól sem kell egy ideig búcsúznunk, ezek a fazonok idén is elárasztották a boltokat. Válasszatok a fűzős, csatokkal díszített darabok közül, amik a legegyszerűbb farmer–póló szettet is feldobják. Ha pedig különlegesebbre vágytok, a metálos csillogás a téli trendeket sem kerüli el! A balerinacipők és a slip-onok után a csizmák is ezüstös-aranyos színekben tündökölnek majd. Kíváncsiak vagytok, melyik slágerdarabot miért érdemes beszereznetek? 3 blogger elárulja a legjobb tippjeit!

Szatmári Judit

„Ma már a koncepció a trendi, nem az, amit felveszel” – a divat változásai közelebbről

Magas derekú nadrág, fűzők, holdjárók, metálos csillogás, bársony és bőr – csak néhány azok közül a trendi darabok közül, amik idén (is) elárasztották a boltokat. És természetesen a felsorolásnak még koránt sincs vége. A trendek jönnek-mennek, de pontosan minek is köszönhetjük ezt az állandó körforgást? Mi befolyásolja és alakítja azt, hogy az utca embere mit vesz fel szívesen? Dr. Szatmári Judit viselettörténet-kutatóval beszélgettem.

Lángi Dorka, divatblogger

„Az idei téli szezonban továbbra is hódítanak a combcsizmák, aminek én különösen örülök, hiszen egy  jól megválasztott darab optikailag nyújtja a lábakat, így igazán nőies sziluettet varázsol. A hétköznapi rohanáshoz én inkább a lapos fazonokra szavazok, de a klasszikus hegyes orrú magas sarkú változata is elengedhetetlen darabja lesz az ünnepi gardróbomnak.

Forrás:
Lángi Dorka

Az időtlen fekete csizmák mellett a metálos csillogás a személyes kedvencem, ugyanis még egy egyszerű outfitet is feldob és ünnepi hangulatot teremt minden helyzetben, így idén télen az aranyos csillogásra szavazok!

A kifinomult nőiesség mellett ebben a szezonban külön misszióm beszerezni a tökéletes bakancsot is, ami egy laza farmerrel vagy egy fekete bőrnadrággal egyszerre testesíti meg a rockos eleganciát és a tökéletes kényelmet.

Dorka blogját @roseandlaces néven keressétek az Instagramon!

Kovács Marcella, stílustanácsadó, stylist, divatblogger

„Már évek óta engem is rabul ejtenek az úgy nevezett 'over the knee' típusú csizmák. Tavaly vettem is egyet Bécsben, de utólag rá kellett jönnöm, hogy nem az igazi. Idén már itthon is nagy a választék,

de jól gondoljuk át, melyiket vásároljuk meg: sok sajnos járás közben lecsúszik a combunkról és folyton igazítani kell, ami pedig elég kellemetlen. 

Éppen ezért sokkal jobban kedvelem a minél klasszikusabb vonalvezetésű, bőrből készült lovaglócsizmákat, vállalható sarokkal. Fekete színben alap, de remekül mutat a barna valamelyik melegebb árnyalatában is.”

Objektum doboz

További stílustippekért keressétek Marcellát @marcellakovacs_styleblogger néven!

Istvánffy Emma, az év divatbloggere

„Az én kedvencem idén a hosszú szárú, térd fölé érő csizmák, szerintem nagyon nőies és kifejezetten praktikus tud lenni egy ilyen lábbeli. Sokáig keresgéltem a tökéletes darabot, rengeteget felpróbáltam, de szinte mindegyiknek vagy túl magas volt a sarka, vagy a combomnál volt túl bő. Végül ráakadtam egy gyönyörűségre. Nadrágot nem tudok ugyan alávenni, mert ahhoz túl szűk, viszont szoknyákkal, ruhákkal tökéletes! Csak ajánlani tudom!”

Combcsizma vagy bakancs? 3 magyar divatblogger elárulja, melyik az idei tél slágerdarabja! Engel Nóra

Forrás:
Istvánffy Emma

Emmáról és a tökéletes csizmájáról bővebben az @emmaistvanffy oldalon olvashattok!

Szerezzétek be az idei legtrendibb darabokat!

Forrás:
1. Mango, 2. Mango, 3. Zara, 4. Stradivarius, 5. H&M, 6. Zara, 7. Deichmann, 8. Mango
Objektum doboz

Ajánlott cikkek