Egyéb kategória

Metálos csillogás és bársonyos puhaság – Ezekben a cipőkben hódíthattok ősszel!

Míg a szeptemberi hetekben New Yorkban, Londonban és Párizsban már a jövő évi divatot láthatjuk, addig szerencsére itthon még csak az aktuális trendekkel szemezgetünk. Akik a nyáron beleszerettek a metálba, megnyugodhatnak, ősszel sem kell elbúcsúzni a csillogástól. Vigyázz, kész, kezdődjön az őszi cipőmustra!

vous - 2016.09.19.
Metálos csillogás és bársonyos puhaság – Ezekben a cipőkben hódíthattok ősszel!

Az öltözködés terén a női lelkeket leginkább a cipők érintik meg – jól láthattuk ezt Carrie Bradshaw és Manolo Blahnik örökké tartó szerelméből is. Ha valóban a hosszan tartó kapcsolatok hívei vagytok, érdemes néhány klasszikus alapdarabot beszereznetek, amik sokáig veletek lehetnek. Ha viszont a hosszan tartó viszonyok mellett a trendek is ugyanannyira izgatnak, akkor bizony most figyeljetek!

Lehet, hogy néhány slágerdarab nem lesz évekig a gardróbotok része, de annyi biztos, hogy idén hódíthattok bennük. Lássuk, miből szemezgethet ősszel az, aki igazán stílusos szeretne lenni! Spoiler: az idei év a feltűnőség jegyében zajlik.

Feliratok mindenhol, minden színben

Nyár eleje óta dugig vannak a boltok polcai színesebbnél színesebb, feliratos, mintás felsőkkel, amik egyenesen a '90-es évekbe repítenek minket. A feliratok, a felvarrók és a kitűzők minden kiegészítőn visszaköszönnek, így egyértelmű, hogy jó néhány díszes cipőt is találhattok majd ősszel! 

1. Pull&Bear 2. Pull&Bear 3. Zara 4. Reserved

1. Pull & Bear, 2. Pull & Bear, 3. Zara, 4. Reserved
Forrás:
Vous

Éljen a hegyes orr!

A hegyes orrú cipők aranykorukat élik: tavaly ősszel a csizmákon köszönt vissza, idén pedig először a tavaszi cipőkön láthattuk. Előszeretettel hordtuk gladiátorstílusú balerinacipőkön, most pedig bátran viselhetjük őszies lapos cipellőkön, vagy akár bokacsizma formájában is. Egyvalamit azonban ne felejtsetek: az orra miatt minimum egy számmal nagyobbnak tűnhet benne a lábatok!

1. Zara 2. Zara 3. H&M

1. Zara, 2. Zara, 3. H&M
Forrás:
Vous

Hódít a hüllőminta

A hüllőminta és azon belül is leginkább a kígyóminta időről időre visszatér a divatba. Míg a 2000-es években előszeretettel hódítottak pólókon, blézereken, addig idén egész visszafogottan, mindössze cipőkön és táskákon jelennek meg. Számtalan, őszi árnyalatokban pompázó színkombináció és természetesen fazon közül választhattok. Megtalálhatjátok kényelmes sportcipőkön, de akár egy alkalmibb hatású bokacsizmán is. Ideje megbarátkozni a hüllőmintával, idén a cipők nagyon kígyók lesznek!

1. Deichmann 2. Reserved 3. Reserved

1. Deichmann, 2. Reserved, 3. Reserved, 4. Mango
Forrás:
VOUS

Metál minden mennyiségben

Az őszi szezon egyik alapdarabja a metálfényű cipő, szinte mindegy, milyen fazonú. Egyetlen dolog számít: csillogjon! A legfelkapottabbak közé az ezüst és az arany verziók tartoznak, de bőven található bronzos kiadás is. Ezek a lábbelik kiegészítőkként is funkcionálnak, hiszen nincs az az unalmas szett, amit ne tudna feldobni egy ilyen különleges darab. Barátkozzatok meg vele, és szerezzetek be egyet, amíg van! Ki tudja, mikor cseng le a metálőrület!

1. Reserved 2. Zara 3. Office Shoes, Converse 4. Zara 5. Deichmann

1. Reserved, 2. Zara, 3. Office Shoes, Converse, 4. Zara, 5. Deichmann
Forrás:
Vous

T, mint a tömbsarkak

A flatform cipők tavasz óta töretlen sikerrel csücsülnek a boltok polcain: míg tavasszal Oxford fazonnal, addig nyáron szandiként viseltük. Az ősz sem telhet el a komfi darabok nélkül, csak a kínálat kiegészült a tömbsarkakkal. Egy fokkal nőiesebb hatást keltenek a flatformoknál, ám még mindig nem egy tűsarok… Szemezgessetek velük, és kísérletezgessetek! Hordjátok sportosan, farmerhez, vagy egy egyszerű szabású ruhához „extrém” kiegészítőként. 

1. Zara 2. H&M 3. Zara

1. Zara, 2. H&M, 3. Zara
Forrás:
Vous

Bársonyos puhaság

Az őszi szezon nagy visszatérője a bársony anyag lesz. Ruhákon, táskákon és cipőkön egyaránt visszaköszön majd. Sokak ódzkodnak tőle, különös kinézete és még különösebb tapintása miatt, de ha igazán trendik akartok lenni, akkor megbarátkoztok vele! Az ősz minden színében beszerezhetitek, topánka, de akár edzőcipő formájában is. 

1. Zara 2. Zara 3. Mango

1. Zara, 2. Zara, 3. Mango
Forrás:
Vous
Objektum doboz

Ajánlott cikkek