Egyéb kategória

3 szemöldökmítosz, aminek eddig ti is bedőltetek

Most, hogy a szép, természetes szemöldökök egyre trendibbek, egyre több időt és energiát fordítunk arra, hogy megfelelően ápoljuk őket. Ha ti is a tökéletes szemöldökről ábrándoztok, akkor ennek a három mítosznak többé nem szabad bedőlni!

vous - 2016.11.10.
3 szemöldökmítosz, aminek eddig ti is bedőltetek

A szemöldökeink nagyon is fontosak. Nemcsak azért, mert nagy szerepet játszanak a kommunikációban, hanem azért is, mert ezek adnak keretet az arcunknak. Ha egy picit módosítunk rajtuk, akár az egész arcunk is másnak tűnhet. Éppen ezért fontos, hogy a következő három szemöldökmítosznak többé ti se dőljetek be!

1. A szemöldök másképp nő vissza a szemöldökszedés, gyantázás után

Ezek a módszerek segítenek abban, hogy átalakítsák a szömöldökötök formáját – egy ideig. A szőrszálak ugyanis ugyanúgy visszanőnek nagyjából négy hét alatt, így a szemöldökötök nem lesz se dúsabb, se vékonyabb – írja a Hello Giggles.

Objektum doboz

2. Létezik olyan szemöldökforma, ami mindenkinek jól áll

Hazugság! Az, hogy kinek milyen szemöldök áll jól az arcformától függ. És mivel nincs két egyforma arc, így a legjobb, ha hagyjátok, hogy a kozmetikusok segítsen nektek megtalálni a tökéletes szemöldököt.  

Objektum doboz

3. Ha túlságosan kiszeditek a szemöldökötöket, az soha többé nem fog rendesen visszanőni

Nos, ez félig mítosz, félig igazság. A szakértők szerint ugyanis a túlzott szőrtelenítés és az agresszív bőrápoló kezelés valóban okozhatja azt, hogy megritkul a szemöldökünk. Azonban még ebben az esetben is van remény, mert a kókuszolaj és a ricinusolaj csodákra képes! 

Objektum doboz

Ide kattintva pedig 7 szemöldkgyilkos módszert találtok, amit azonnal érdemes elfelejtenetek!

Ajánlott cikkek