Intim

5 pasi elárulta, mit kéne tudnia a férfiaknak a szexről, mielőtt először csinálják

A szex olyan dolog, amiről talán azt hihetjük, sokat tudunk még akkor is, ha sosem csináltuk. Ott vannak a pornófilmek és rengeteg cikk ebben a témában, sőt, az is lehet, hogy első kézből hallhatjuk mások sztorijait. Azonban ez egy olyan dolog, amit addig nem érthetünk igazán, amíg nem csináljuk.

vous - 2016.11.11.
5 pasi elárulta, mit kéne tudnia a férfiaknak a szexről, mielőtt először csinálják

Van ugyanis jó néhány olyan dolog, amire csak szeretkezés közben jövünk rá, amit csak a gyakorlatban tanulhatunk meg. Például, hogy mi a jó nekünk, mit szeret a partnerünk és még sorolhatnánk. Most a Women's Healthnek férfiak vallottak arról, mik azok, amikről azt kívánják, bárcsak tudták volna azelőtt, hogy először lefeküdtek valakivel.

1. A szexet gyakorolni kell

„Bárcsak tudtam volna, hogy a szex olyan dolog, amit gyakorolni kell, ha jó akarsz benne lenni. Valamiért azt hittem, profi vagyok benne, pedig szörnyű voltam.” – Sam F.

2. A női orgazmus nem jön mindig könnyen

„Azt gondoltam, a nőknek pont olyan egyszerűen lesz orgazmusuk, ahogy a férfiaknak. Tévedtem.” – M. J. F.

Forrás:
istock

3. Az előjáték a valóságban más, mint a pornóban

„Bárcsak többet tudtam volna az előjátékról. Nem volt jó, hogy csak a pornóból tanultam. Ott az előjáték abból áll, hogy a nő 20 percig kényezteti orálisan a férfit, majd szexelnek és a férfi egy perc alatt elmegy.” – Ken E.

4. Az óvszernek furcsa szaga van

„Ellentétben egy csomó sráccal, még sosem próbáltam ki az óvszert azelőtt, mielőtt szexeltem. Szóval nem tudtam, milyen rossz a szaguk. Megéri viselni, de ha az óvszer és a szex szaga keveredik, az nem kellemes.” – Arturo N.

5. A pénisz mérete nem sokat számít

„Nem tudtam, hogy a szex többről szól annál, hogy mekkora a pasi pénisze – pedig jóval többről szól. Évekig aggódtam a méreteim miatt, mielőtt elvesztettem a szüzességem, de rájöttem, hogy nem ez a lényeg.” – Henry M.

Címkék: #pasik #szex #tippek
Ajánlott cikkek