Egyéb kategória

„Ünnepeljétek és tiszteljétek a testeteket” – a modell fehérneműben kampányol a metróban

Egyre több híresség szólal fel a body shaming, vagyis a testszégyenítés ellen. Bár hazánkban ez a jelenség szerencsére nem annyira téma, külföldön sajnos jól ismerik a fogalmat. Ezúttal Iskra Lawrence brit plus size modell szólalt fel, ráadásul majdnem csupaszon.

vous - 2016.11.24.
„Ünnepeljétek és tiszteljétek a testeteket” – a modell fehérneműben kampányol a metróban

Az 26 éves Iskra Lawrence modell bugyira és melltartóra vetkőzött a New York-i metróban, hogy a testszégyenítés ellen kampányoljon.

„Úgy nőttem fel, hogy gyűlöltem belenézni a tükörbe, mert a társadalom azt mondta, nem vagyok elég jó. Úgy éreztem, nem vagyok elég csinos, elég vékony. A testünk a miénk, csak a miénk. Nem arra való, hogy mások nézzék és megítéljék.”

test

Tulajdonképpen hálásak lehetünk Bochkor Gábornak – néhány dolog a testszégyenítésről

Nagy vihart kavart nemrég Bochkor Gábor beszólása, ami Pierce Brosnan – egyébként gyönyörű – feleségét illette: hogy tudniillik Keely Shaye Smith egy „hirdetőoszlop”, s mivel így „elhanyagolta magát”, egyből „méltatlanná vált a párkapcsolatra”.

A cikk folytatása ITT jön!

Mindannyian különbözőek vagyunk, de Isten egyenlőnek teremtett minket! Ünnepeljétek és tiszteljétek a testeteket! Megérdemlitek, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben.

Iskra hatalmas sikert aratott, a monológja végén vastapsot kapott a metrón ülőktől

Objektum doboz

Ajánlott cikkek