eskuvo-kutatas-szerelem-kapcsolat

Nászút helyett: új esküvő utáni trend hódít

A hónapokon át tartó szervezés, a ceremónia és a lagzi után egyértelmű, hogy az ifjú pár megérdemel egy hosszú, pihentető nászutat. De tudtátok, hogy az utóbbi időben ez egyre inkább háttérbe szorul, és a helyét valami más vette át?

Egy esküvőt megszervezni és átélni hatalmas élmény, ezt pedig tökéletesen megkoronázza a nászút. Helyszínekből pedig bőven válogathattok! Már mi is összegyűjtöttük nektek a legromantikusabb úti célokat, ha olasz hangulatra vágytok, megmutattuk, miért érdemes Bora Borára látogatni, sőt, még last minute tippeket is adtunk. De úgy tűnik, még a legmesésebb helyszínek sem mindig dobogtatják meg a friss házasok szívét; a Bustle szerint ugyanis a legújabb trend a mini-nászút!

Ennek lényege, hogy az ifjú pár hosszú kikapcsolódás helyett csak 1-2 napra utazik el, valahova a közelbe. Ennek persze sok oka lehet: pl. munkahelyi beosztás vagy anyagiak. A lényeg, hogy az igazi nászutat kitolják a távolabbi jövőbe, és csak pár napra szakadnak ki a hétköznapokból. Sőt, még ennek is van rövidített verziója, ami abból áll, hogy az esküvő után csak 1-2 napot töltenek el abban a városban, ahol élnek; kicsit olyan ez, mint egy szimpla szabadnap, amit otthon töltötök.

Forrás:
pexels.com