Egyéb kategória

Maxoljátok ki a leárazást: a téli vásár idején ezekre a tavaszi trendekre vadásszatok!

Tudom, nyakunkon a karácsony, így valószínűleg mindenkiben felmerül a kérdés: miért írunk nektek tavaszi trendekről? Miért nem minden az ajándékokról, a dekorációról és az ünnepi menüről szól? Nos, a tavasz még tényleg odébb van, viszont ha a jövő évi slágerdarabok olyan hamar kerülnek a boltokba, mint idén a mikuláscsokik és a világító hóemberek, akkor ideje megtudni, mire is számíthatunk 2017-ben a divat terén. Jöjjön 7 trend, ami miatt bizony megéri várni a tavaszt! 

vous - 2016.12.12.
Maxoljátok ki a leárazást: a téli vásár idején ezekre a tavaszi trendekre vadásszatok!

A fagyi ötven árnyalata

Míg 2016 tavasza a rózsakvarc és a higgadtkék körül forgott, addig 2017-ben várhatóan a fagyiszínek kerülnek előtérbe. Na ne gondoljatok semmi durvára, csupán a pasztellárnyalatok helyett a bohókás, laza színek hódítanak majd. Válogassatok bátran citromsárga, korall és pink darabok közül, amik tökéletesen variálhatóak a jól megszokott pasztell- és nude színekkel. 

Forrás:
Vogue
Így viseljétek 2017 színét, a lombkoronazöldet! Sarkadi Nikolett

2017 színe a #greenery lett – így viseljétek!

A Pantone kihirdette, hogy 2017 színe a greenery, vagyis a lombkoronazöld lesz. Adódik a kérdés: hogyan viseljük? Nyaka Dórival közösen ebben segítünk nektek, és azt is eláruljuk, melyik színtípusnak áll a legjobban!

A teljes cikket keressétek ITT!

A minta, ami mindenkinek jól áll

A csíkok lassan nem visszatérő, hanem állandó kedvencek lesznek. Habár 2016 a kockás és a mintás ingek éve volt, azért a csíkok is megjelentek itt-ott. Továbbra is hasonló a helyzet, csak végre újra nagyobb figyelmet nyernek: a halszálkás verziótól kezdve az egészen vastag csíkokig mindent megtalálhattok majd. 

Forrás:
Vogue

Az ingruha az új kis fekete?

Egyszerű, de nagyszerű – szokták mondani, és ez a jellemzés tökéletesen illik az ingruhára, ami várhatóan a jövő év nagy kedvence lesz. Hogy miért jó? Mert ha akarjuk, laza, ha akarjuk, elegáns, de minden esetben kényelmes és letisztult. Várjuk? Várjuk!

Forrás:
Vogue
Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Az internet sötét és kevésbé sötét bugyrai telis-tele vannak kreatív ötletekkel. Sokszor csak néhány hozzávalóból szuper lakásdekort, ruhát vagy kiegészítőt készíthetünk. Bevallom: évek óta szemezgettem a jól ismert „férfiingből női ruhát”-trükkökkel, de sosem hittem, hogy a végeredmény valóban jól tudna mutatni. Tévedtem! Egy kis kreativitással, türelemmel és néhány DIY-videó segítségével tényleg szuper szettek születhetnek. Ha most hozzám hasonlóan ti is szkeptikusan rázzátok a fejeteket, kattintsatok IDE!

Khaki minden mennyiségben

A khaki leginkább ősszel válik a boltok kedvencévé, most mégis továbbvisszük magunkkal a tavaszba. A fagyiszínek mellett aranykorukat élik majd a földszínek is, aminek már csak azért is örülünk, mert szuperül párosíthatók a most divatos terepmintával, vagy anyagok közül a bőrrel, műbőrrel is. 

Forrás:
Vogue

Félvállról véve

Idén nem lehetett elmenni úgy egy fesztiválra, hogy ne jött volna szembe minimum tíz ejtett vállú felső. A teljes nyakat és vállakat megmutató slágerdarab lehet, hogy jövőre kicsit a háttérbe szorul, de csak kicsit! Az előrejelzések szerint jövőre jobb, ha csak az egyik vállunkat mutatjuk meg. Az őszi divatheteken látható szettekből kiderült, izgalmas vállmegoldások várnak majd minket a boltokban, csak győzzünk közülük válogatni.

Forrás:
Vogue

Elő a köpenyeket!

A kabátok terén jó ideje csücsül a trónon a motoros- és a bomberdzseki, amik mellé, úgy tűnik, beállnak a sorba a köpenyszerű ballonkabátok, kabátok is. A pongyolára hajazó látvánnyal lehet, hogy lesznek, akik nehezen barátkoznak majd meg, pedig aki a kényelmet és a divatot szereti, bizony beszerez egy hasonló darabot.

Forrás:
Vogue

Over-over-oversized

Jó néhány éve már, hogy a trapéznadrágok tiltólistára kerültek, majd pislogva fogadtuk a hírt: visszatér a '90-es évek kedvence. Nos, jó (?) hírem van, nemcsak a trapéz, de a teljesen bő szárú nadrágok is úton vannak felénk. A tavalyi kedvenc, a palazzo után valószínűleg ez is nagy sikert arat majd, ha más miatt nem, hát azért, mert baromi kényelmes! 

Forrás:
Vogue
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.