Intim

Így ápoljátok a melleiteket, hogy simák és puhák legyenek!

Rengeteget foglalkoztunk már a test különböző pontjainak ápolásával, de egyvalami eddig mindig kimaradt: a mellek. Lehet pironkodni, bár szerintünk nincs okotok rá, mert ezzel a területtel is törődnie kell egy nőnek.

vous - 2016.12.19.
Így ápoljátok a melleiteket, hogy simák és puhák legyenek!

Imádjuk, ha puha az arcbőrünk, a lábunk vagy a karunk, akkor ez miért van/lenne másként a cicikkel kapcsolatban? Ráadásul a pattanásokat meg kifejezetten utáljuk, márpedig azok itt is elő tudnak bukkanni. Mindössze néhány dolgot kell megtennetek ahhoz, hogy sima és puha legyen a testetek ezen része is!

mellek grafika cici

Mellformáló divattippek – megmutatjuk, hogyan lehet a kicsiből nagyobb, a nagyobból kisebb

Cséfalvay Fanny ruhatervezőként azt tapasztalta, hogy a legtöbb nőnek, aki hozzá fordul, van egy kialakult képe és véleménye a saját testéről. Tudják, mi zavarja őket, mi az erősségük, mi az, amit hangsúlyozni vagy éppen elrejteni szeretnének. Csak éppen abban tanácstalanok, hogy mindezt hogyan tegyék.

Ezért szeretnénk mi is segíteni, hogy hogyan, az itt kiderül.

  1. Radírozzátok a ciciket is rendszeresen, az elhalt hámréteg eltömítheti a pórusokat, és már jönnek is a pattanások… Az itt található vékonyabb bőrréteg miatt válasszatok finomabb szemcsés terméket, mondjuk ezt.
  2. Fürdés után alkalmazzatok testápolót, mert ilyenkor a még nedves és felpuhult bőr jobban magába zárja a krémet.
  3. Nyugodtan kenjetek az arckrémetekből a dekoltázsotokra is, így nemcsak a hidratáltságról, hanem a feszességről is gondoskodhattok.
  4. Tudom, nehéz, de próbáljatok meg háton aludni, mert fordítva ártotok a bőrötöknek. Egész pontosan azért, mert hason vagy oldalt fekve húzódik a bőrötök, így megnyúlhat, ebből pedig már sejthetitek, jönnek a ráncok.
  5. Nyáron, ha nyitott felsőt viseltek, ne csak a vállatokat, a hátatokat és a karjaitokat óvjátok a naptól. Kerüljön a fényvédőből a mellek felső részére is.
Ajánlott cikkek