Egyéb kategória

Bizarr dolgok történnek, ha nem mossátok elég gyakran az ágyneműt

Nem mossátok elégszer az ágyneműtöket! Nagyon hamar rá fogtok jönni, hogy tényleg nem. Kéthetente, havonta cserélitek? Öreg hiba. Furcsa és undorító dolgok törénhetnek, ha nem cserélitek elég gyakran!

vous - 2016.12.28.
Bizarr dolgok történnek, ha nem mossátok elég gyakran az ágyneműt

Dr. Elizabeth Tanzi azt mondja, 7–10 naponta kellene kimosni az ágyneműnket, különben ilyen bizzar dolgok történhetnek.

Pattanásos bőr

Sminkben aludtatok és csupa festék lett a párna? Azt gondolhatjátok, hogy ez nem nagy ügy, de bizony, hogy az. Először is soha, de soha ne aludjatok sminkben, ha mégis megtörtént a baj, és a festék nyomott hagyott az ágyneműn, irány a mosógép. Csúnya pattanásokat, fertőzéseket kerülhettek így el.

Gomba

Akik izzadnak éjszaka bizonyára tudják, hogy a verejték nem párolog el, az ágynemű magába szívja, így elsődleges hely lesz a gombák szaporodására. Nyáron és ha betegek vagytok, mossátok még gyakrabban az ágyneműt!

arc arcápolás bőr

8 meglepő dolog, ami tönkreteheti a bőrötöket

Megjelent egy hatalmas pattanás az arcotokon? Csúnya kiütésekkel a homlokotokon ébredtetek? Fogalmatok sincs, hogy mitől lehet? Összegyűjtöttem nektek 8 meglepő dolgot, ami durván tönkreteheti a bőrötöket. Soha nem gondoltátok volna, de ezek a tényezők befolyásolják a bőrötök állapotát!

A cikk folytatása ITT jön!

Poratka

Apró, fura foltok, csíkok jelentek meg a bőrötökön? Talán poratka lehet… Minél tovább várunk az ágynemű mosásával, annál nehezebb lesz megszabadulni a poratkáktól.

Allergia

Nem meglepő, hogy a baktériumok és a poratkák az okozói lehetnek vagy súlyosbíthatják az allergiát, legyengítik az immunrendszert. Fektessetek be hipoallergén anyagból készült ágyneműkbe, így a penész és az atkák nem szaporodnak. 

Húzzátok le és mossátok ki az ágyneműtöket!

Ajánlott cikkek