Egyéb kategória

Az őszülés 8 fázisa – ti beléptetek már valamelyikbe?

Sok híres színésznő hagyja természetesen a haját, még akkor is, ha őszül. És aki mellőzi a hajfestést, arra mind felnézünk, egyfajta bátorságot sugároznak. Viszont azzal sincs semmi gond, ha el akarjátok takarni a szürke hajszálakat.

vous - 2017.01.03.
Az őszülés 8 fázisa – ti beléptetek már valamelyikbe?

Kendall Jenner tudja ezt: a modell levonult a kifutóról, hogy kiakadjon egy ősz hajszál miatt, amit később szőkének titulált. Akárhogy kezdődik el náltok a folyamat, a következő fázisokon biztos, hogy keresztül fogtok menni.

1. Figyelmen kívül hagyás

A szüleitek elmondták többször is, hogy már 20 éves koruk környékén megjelentek az első ősz hajszálaik. De ugye ez veletek nem fordulhat elő, hiszen tök egészségesen éltek.

Forrás:
pexels

2. Tagadás

Amikor a fodrászotok is észrevesz néhány ezüstösen csillogó szálat, nem nevettek. Magatokban elhatározzátok, hogy kerestek egy másik fodrászt, aki nem színvak.

3. Sokk

A tükör is átvert. Igen, lehet, hogy van egy ősz hajszálatok, amit inkább kitéptek, még akkor is, ha tudjátok, hogy három másik nő vissza helyette…

A folytatásért kattintsatok IDE!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. 

Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek