Egyéb kategória

Ezzel a 3 önvédelmi módszerrel bővítsétek az eddigi tudásotokat

Sajnos az utóbbi időben sokat hallani olyan híreket, melyek arról szólnak, hogy különféle támadások érték a gyengébbik nem képviselőit. Éppen ezért szeretnénk, ha a hajápolás, a divattrendek és az edzéstippek mellett az önvédelemről is tájékozódnátok nálunk.

vous - 2017.01.16.
Ezzel a 3 önvédelmi módszerrel bővítsétek az eddigi tudásotokat

Ha az önvédelemről van szó, mi nem beszélünk a levegőbe. Éppen ezért fordulhatott elő, hogy az egyik kolléganőmet, Editet már bedobtuk a mélyvízbe, és „elküldtük” egy önvédelmi oktatásra. De milyen jól is tettük, hisz azóta tudjuk például, hogy

egy ilyen helyzetben nem hősködünk, hanem futunk! Először mozgásképtelenné tesszük a támadónkat, majd futásnak eredünk.

Azonban most tovább bővíteném az eddig megszerzett tudásotokat, egész pontosan három új technikáról lesz mindjárt szó.

cipő lábbeli magas sarkú

Mókás önvédelem vintage módra – Magas sarkúban is elláthatjátok a pasik baját!

Előkerült egy réges-régi önvédelmi kurzusról való felvétel, ahol korabeli csini öltözetben, pár centis csajos cipőben látja el egy kigyúrt pasi baját egy nő.

A videóért kattintsatok ide.

Lépjetek rá!

Amikor megragadott titeket a támadó, tiszta erőből lépjetek rá a lábára. Ezzel esélyetek nyílik kiszabadulni a fogásából, és elfutni jó messzire.

Harapjátok meg!

Ha érintkeztek a támadó valamely testrészével, próbáljatok meg beleharapni, így a fájdalom miatt elenged majd titeket, és menekülhettek.

Könyököljetek belé!

Akár a hasába, akár az oldalába, akár a fejébe – mindegy, hova, de üssétek belé a könyökötöket, és amint lazít a fogásotokon, iszkolhattok is!

Ajánlott cikkek