Egyéb kategória

Statisztikák elárulták: ezek a csillagjegyek a leghűtlenebbek

Ha tippelnetek kéne, mit mondanátok, melyik csillagjegy érdemelné ki a leghűtlenebb elnevezést? A mindig középpontban lévő Oroszlán, esetleg a „kétszemélyiségű” Ikrek? Most egy felmérés alapján itt a válasz!

vous - 2022.01.15.
Statisztikák elárulták: ezek a csillagjegyek a leghűtlenebbek

Van, aki elolvassa a horoszkópját minden reggel, és akad olyan is, aki inkább csak a csillagjegyek jellemzésével tud azonosulni. Meg persze olyanok is, akik csak akkor hisznek a jóslásnak, ha az pozitív dolgokat ígér. Mégis, az emberek többsége azért egyetért abban, hogy a csillagjegyek leírása passzol rájuk, így például sokan bólogatnak, amikor azt olvassák, a horoszkópjuk alapján milyenek dühösen, vagy melyik úti cél illik hozzájuk a legjobban.

nemetvolgyi-nagy-renata-szules-asztrologia-horoszkop1

Tényleg már a születésünk pillanatában eldől a sorsunk? – Félelmek és szorongások nyomában

A születési horoszkópot a születés idejére és helyére állítjuk fel. Ha a születés pillanatában valamilyen komplikáció lépett fel – illetve minden olyan hatás, ami akkor ott jelen volt –, bevésődik. A születés időpontjának általában az első lélegzetvételt vagy a köldökzsinór elvágásának időpillanatát tekintjük, ez az az időminőség, amibe születünk, meghatározván személyiségünket és sorsunkat.

A folytatást IDE kattintva olvashatjátok.

A Pretty52 magazin összegyűjtötte az infókat arról, vajon melyik csillagjegy a legkevésbé hűséges egy kapcsolatban. A pontosabb infókhoz egy ausztrál randioldalt vettek alapul, ami kifejezetten azért jött létre, hogy az emberek itt titkos románcokat alakíthassanak ki. A regisztrált felhasználóknak aztán megvizsgálták a horoszkópjukat, és az eredmények szerint az alábbi három csillagjegy csalja meg legnagyobb eséllyel a párját.

  • Vízöntő (10.9%)
  • Halak (10.1%)
  • Kos (10%)

És hogy ezek alapján melyik a leghűségesebb? A listán a legjobban a Nyilasok szerepeltek.

Ajánlott cikkek