Egyéb kategória

Elmondhatatlan, amit érzek, nem tudom megfejteni önmagam… – Szerelem a legfelsőbb szinteken

„Soha nem volt részem olyan magas energiájú légkörben mozogni, mint amilyenben most mozgok. Volt már az életemben több fiú, akik miatt gondolkoztam, akik miatt gondolkoznom kellett. De ez valami más...” – kezdi a nem mindennapi szerelmi történetét Anett, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Kalmár Anett cikkét olvashatjátok.

vous - 2017.01.31.
Elmondhatatlan, amit érzek, nem tudom megfejteni önmagam… – Szerelem a legfelsőbb szinteken

Olyan gyermeki, olyan könnyed és törékeny volt az egész, amikor kialakult, amikor fejlődésnek indult. Csak egyszerűen boldog voltam. Tökéletessé tette a mindennapjaimat. Nem is gondoltam, hogy ilyen emberi érzés létezik. Gyengéd, csillogó, törékeny, de egyben törhetetlen és feltétel nélküli szeretet. Még alig ismertem ekkor, de szerettem őt. Szerettem a személyét és szerettem az érzést, amit akkor éreztem, amikor a közelében lehettem.

Finom nő módjára élveztem minden apró gesztusát, ami felém irányult, egyedül felém. Még nem nyíltam meg neki, de a lelkem mélyén tudtam, hogy az összes titkomat át szeretném adni neki, hogy együtt őrizhessük őket.

Több alkalommal visszautasítottam, mert sejtettem, hogy ez nehéz lesz és hosszú. Féltem tőle, ugyanakkor minden porcikámmal ragaszkodtam hozzá. Hogy elnyomjam magamban ezt az akkor még butaságnak vélt ragaszkodást, más fiúkkal is találkoztam, de a sejtéseim beigazolódtak, miszerint mindenkiben az ő tükörsima, fénylő lelkét kerestem.

Hálát adok az égnek, hogy ő is ragaszkodott hozzám. A gyermeki énünk mindegy, hogy hogyan, de kapcsolódni szeretett volna. Itt már nem féltem. Egyáltalán nem aggódtam, hogy mennyire lesz nehéz és mennyi energiát kell belefektetnem. Átadtam magam neki. A testem és a lelkem. Átadtam, mert ilyenkor már tudtam, hogy vigyázni fog rám. Hogy vigyázni fog mindarra, amit a kezébe adok. Egy évet tudhatunk magunk mögött és a lényem még mindig tökéletesen fényes és nem meggyötört. Vigyázott rám. Mindenemre.

Forrás:
depositphotos

A kapcsolatunk sok szerelmi kapcsolathoz hasonlóan bimbózott, majd virágzásnak indult. Gyönyörű virágokat bontott, amik lehullás után kis idővel újra megjelentek. Elmondhatatlanul imádtam látni a csillogó, barna szemeiben a boldogságot, amit én okoztam neki. Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen fantasztikus dologra. Nem tudtam, hogy ilyen erő rejlik bennem. A képet a lelki szemeim előtt, amikor először megcsillant az általam okozott boldogság a szemében, örökké a szívembe zártam és mindörökké őrzöm.

A legcsodálatosabb érzés örömet okozni neki: szeretni és szeretve lenni olyan, mintha kétfelől sütne ránk a nap.

Tengernyi szerelem

Tengernyi szerelem
Forrás:
Alexandra

A páratlan, törékeny de egyben törhetetlen szerelmünk magasabb szintre emelkedett általunk. Fiatal a szívünk, sosem volt részünk ilyenben. Nem tudtuk, hogy ezt isteni áldásnak vagy tragédiának fogjuk fel. Az egyik legcsodálatosabb emberi érzés a bizonytalanság. Bizonytalanok vagyunk, mert érzünk. Ha pedig érzünk, akkor képesek vagyunk hibázni. Ha hibázunk, békülünk, ami nagyjából egyenlő azzal az érzéssel, amikor újra szerelembe esünk, ez pedig csodálatos. Hibázott a szerelmem és hibáztam én is, amiért hálásak lehetünk, mert lehetőségünk nyílt ezáltal újra szerelembe esni.

A szerelmünk a viták ellenére nem örökös vívódás, hanem gyönyörű kibontakozás. Néha iszonyúan nehéz. Nehéz egymás arcán szomorúságot látni, sírunk, de ezektől a mély érzésektől közelebb kerül egymáshoz a lelkünk. Ez mind annak a jele, hogy egy érzéki fellángolásnál többek vagyunk egymásnak. Most, hogy egy év alatt rengeteg új dolgot átélhettünk együtt, eljött az idő, hogy ezeket a már megszokottnak mondható dolgokat élvezzük. Sokan nem jutnak el idáig és én nagyon boldognak és szerencsésnek mondhatom magunkat, hogy nekünk megadatott ez a lehetőség.

Ő egy igazi férfi. Az egyetlen férfi, akivel el akarom képzelni az életem, akinek oda szeretném adni az életem minden pillanatát és a lehető legboldogabban megélni azokat. Azt érzem, hogy az út, amin szépen, nyugodtan haladunk felfelé, nem rögös, hanem nevetéssel, örömkönnyekkel és csodás kihívásokkal kikövezett, amelyeket együtt kell vennünk, és kettőnk élete ezáltal eggyé tud válni és így erősek leszünk és csodákat leszünk képesek teremteni ebben az olykor nehéznek mutatkozó, de meseszép világban.

vendégszerző VOUS

Legyél te is a VOUS vendégszerzője!

Van jó témátok? LEGYETEK A VOUS VENDÉGSZERZŐI!

A VOUS-lányok olvasói cikkeket keresnek, segítsetek megtalálni a legjobbakat! 😉 Ha szívesen kipróbálnátok magatokat vendégszerzőként, van olyan történetetek, amit megosztanátok más nőkkel, akkor eljött a ti időtök!

A részletekről mindent megtudhattok ITT!

Ajánlott cikkek