Egyéb kategória

4 ok, amiért egyéjszakás kaland lettetek

Az egyéjszakás kaland abban az esetben nem tuti dolog, ha az egyik fél több éjszakát remél az ügytől. Viszont vannak szituációk, amikor kifejezetten kellenek az ilyen kalandok az ember életében. Viszont pont olyankor jönnek, amikor kifejezetten nem kalandot keresnénk. Íme, 4 ok, amiért egyéjszakás kaland lett belőletek.

vous - 2017.02.01.
4 ok, amiért egyéjszakás kaland lettetek

1. Sok smink, túl hangsúlyos dekoltázs + miniszoknya

Hiába közhelyes szabály: minidg csak egy valami legyen hangsúlyos az outfitben. Mélyebb dekoltázshoz visszafogott alsó, miniszoknyához vagy -ruhához zárt felső.

Ha miniruhában, platformcipőben és műszempillában indultok bulizni, ne lepődjetek meg, ha egyéjszakás kaland lesztek. Hiába vagytok dögösek és csinosak, az anyósjelölthöz nem juttok el.

2. Túl lazák vagytok

Ha már megvan a pasi száma, ne írjatok neki olyan üzenetet, hogy „Megiszunk valamikor egy sört?” vagy „Hé, haver, mi a helyzet?”. Ne akarjatok a haverja lenni! Gondoljatok arra, hogy akármennyire is lazák vagytok, NŐK vagytok és bár nagyon fontos, hogy a szerelmen túl baráti is legyen a viszonyotok, de a kapcsolat elején inkább legyetek hölgyek.

Még véletlenül se jusson rólatok eszébe a Barátság extrákkal című film!

Ha találkoznátok vele, küldjétek neki ezt: „Nagyon sok ideje nem találkoztunk már, szívesen viszontlátnálak!”

boccaccio-emilia-in-the-rose-garden-wikipedia

Szex a középkorban: 10 dolog, amit mindig tudni akartatok

Ma a tűzpróba a nap témája itt a VOUS-n. A középkori legenda szerint a tűzpróba során a bűnösnek hitt embereknek egy tüzes vasdarabot kellett a csupasz kezükben vinni. Ha a kezet három nap múlva gyógyulófélben találták, az illető minden bizonnyal ártatlan volt. Ha a seb elfertőződött, akkor pedig bűnös. Ez a hiedelem vissza is repített minket a középkorba, amelyről sokkal kevesebbet tudunk, mint lehetne.

Íme, 10 tény a középkori tüzes hálószobákról!

3. Nem mondjátok el neki, hogy mit akartok

Bármennyire szeretnénk, a pasik nem gondolatolvasók. Ha többre vágytok, mint egyszeri szex, akkor kerekperec mondjátok ki.

4. Ha a bárpultnál ismerkedtetek meg

Ha a bárpultot támasztva ismerkedtetek meg és egyikőtök vagy mindketten többet ittatok a kelleténél, egy telefonszámcserénél messzebbre ne menjetek. Szó szerint! Ha tutira mindketten józanok vagytok, akkor tehettek egy próbát, hogy együtt távoztok, de az éjszaka folyamán ne történjen semmi, beszélgessetek és egyetek egy jót.

Ajánlott cikkek