Egyéb kategória

A legnagyobb kérdés, amire muszáj választ kapnunk az Igazából szerelem folytatásában

Végre! Annyi év és ismétlés után visszatérnek az Igazából szerelem szereplői, hogy egy második részben megtudjuk, mi a helyzet velük most. A legnagyobb kérdésre pedig muszáj választ kapnunk!

vous - 2017.02.16.
A legnagyobb kérdés, amire muszáj választ kapnunk az Igazából szerelem folytatásában

A mai napunk fénypontja egyértelműen az, hogy elkészült az Igazából szerelem második része. Ami egy kicsit azért mégis elszomorít minket, hogy ezúttal nem egy másfél órás filmről van szó, hanem csak 10 percről, de azért ez is valami! Mert végre itt az esély arra, hogy választ kapjunk a legnagyobb kérdésünkre:

Mi lett a Mark és Juliet szál vége?

Tudjátok, az ő sztorijuk azzal zárult le a filmben, hogy Mark felbukkant Juliet házánál, aki nem mellesleg a legjobb barátjához ment hozzá. Itt pedig sor került arra az ikonikus jelenetre, amiért beleszerettünk a pasit alakító Andrew Lincolnba. (A The Walking Dead óta pedig csak még jobban!)

Objektum doboz

Aztán a titkos csók után megállt a sztori. Csak így. Semmi folytatás, semmi részlet, hogy végül mi történt, pedig mindannyian tudjuk, hogy ennyivel nem ért véget. Hiszen Mark megőrült Julietért, és a baráti kapcsolatok miatt biztos, hogy még legalább ezerszer összefutottak – akár Peter társaságában. Szóval? Vajon hogyan folytatódott ez a szerelmi háromszög? Képesek voltak félretenni az érzéseket, és barátként tekinteni egymásra, vagy történt még egy s más az elmúlt 14 év alatt?

Objektum doboz

Alig várjuk, hogy végre kiderüljön!

Ajánlott cikkek