Egyéb kategória

Ilyen valójában egy női test: ne higgyetek el mindent, amit az Instagramon láttok

Miután végigpörgettétek az Instát, ti is úgy érzitek, itt az ideje meglátogatni az edzőtermet és hogy azt a csokit nem kellett volna már megenni? Nos, először is soha ne mások miatt változtassatok magatokon, másodszor pedig görgessetek lejjebb, mert hozzátok szólok...

vous - 2017.03.01.
Ilyen valójában egy női test: ne higgyetek el mindent, amit az Instagramon láttok

…illetve tolmácsolom Sarah Puhto fitneszblogger szavait. Sarah képeivel szeretné felhívni arra a figyelmet, hogy ne higgyünk el mindent, amit a közösségi oldalakon látunk. A lány leírja, hogy sokan azt gondolják róla, valójában olyan kockás a hasa, mint azokon a képeken, amelyeken feszít, és hogy másról sem szól az élete, mint az edzésről. 

Ám közel sem ez az igazság!

tornaszlanyok-elete2

Testképzavar, anorexia és zaklatás: a tornászlányok élete keményebb, mint hinnétek

Az élsport a spártai szabályok és az állandó teljesítménykényszer mellett arról is szól, hogy az ember teste állandó figyelem középpontjában áll: sportorvosok és edzők figyelik árgus szemekkel a kalóriabevitelt, a csontsűrűséget, a tápanyagszintet, az izomtömeget, a zsírréteget.

Rémisztő világ ez, ahol a lányoknak állandó küzdelmet kell folytatniuk azért, hogy kislányosan vékonyak és rugalmasak maradjanak.

Azt akarom üzenni a képeimmel, hogy ne stresszeljetek más emberek véleménye miatt, mert a nap végén az egyetlen vélemény, ami számít, csak a tiétek!

Sarah az első képen feszít, míg a fotó másik felén elengedi magát

Objektum doboz

Itt nem feszít

Objektum doboz

Ugye, ti is értitek, mit üzen a lány?

Objektum doboz

Sarah csak egy újabb jó példa arra, hogy fogadjátok el magatokat. Ha ez nem megy, akkor változtassatok, DE CSAKIS ÖNMAGATOKÉRT!

Ajánlott cikkek