harry_herceg_meghan_markle

Harry herceg és barátnője elképesztő luxusban romantikáztak a trópusokon

Harry herceg legjobb barátja a hétvégén Jamaicán mondta ki a boldogító igent, ahol Harry kísérte őt oltárhoz. A herceg plusz egy fője pedig nem is lehetett volna más, mint barátnője, Meghan Markle. Imádjuk, hogy a páros nem titkolja szerelmét, de a pénzköltési szokásaikon azért változtathatnának.

A brit királyi család szereti azt elhitetni a világgal, hogy nem pazarolják a pénzt, hogy felesleges dolgokra nem költenek. Ennek szellemében például nem utaznak privát repülőn, sőt, az is előfordul, hogy Katalin hercegné többször is felveszi ugyanazt a ruhát. Ez egyébként egy becsülendő gondolat, persze még mindig csak a látszat. Ők is szeretik luxusdolgokkal kényeztetni magukat.

Harry legjobb barátja esküvőjén sem fogta vissza magát.

  • Harry ugyan a Virgin Atlantic economy osztályán repült, Meghan ezzel ellentétben egy barátja privát repülőjén.
  • A lagzi idejére kivettek egy luxusvillát, ami éjszakánként nagyjából 1,8 millió forintba került, és ahol olyan hírességek szálltak már meg korábban, mint JFK és Jackie Kennedy, Grace Kelly, Fred Astaire, Paul McCartney vagy Emma Watson.
  • Meghan a szertartáson egy 430 000 forintos Erdem ruhát viselt, amit egy 1,7 millió forintos karkötővel egészített ki.

Ettől függetlenül nagyon cukik voltak, láthatóan tényleg szeretik egymást, és nem csak a látszat kedvéért vannak együtt.

Objektum doboz

Nem félnek megfogni egymás kezét

Objektum doboz

Olyan egyszerű és ösztönös gesztus

Objektum doboz

Harry és Meghan szerintetek is szép pár?