Egyéb kategória

Kit Harington helyett Sam Claflin: sztárok, akik majdnem főszerepet kaptak a Trónok harcában

Már annyira megszoktuk a Trónok harca színészeit, hogy el sem tudnánk képzelni valaki mást Daenerys vagy Jon Snow szerepére. A casting nagyon szuper lett, és imádjuk, hogy a készítőknek épp ezekre a sztárokra esett a választásuk; de azt gondoltátok volna, hogy eredetileg teljesen más színészeknek szánták az ikonikus szerepeket? Mutatom, kiknek!

vous - 2017.03.06.
Kit Harington helyett Sam Claflin: sztárok, akik majdnem főszerepet kaptak a Trónok harcában

Jennifer Ehle, mint Catelyn Stark

A Trónok harca legelső epizódja nagyon rosszul sikerült, a forgatások után pedig szinte minden jelenetet újra kellett venniük. Az első részben a Stark gyerekek anyukáját egy teljesen más színésznő, Jennifer Ehle alakította, aki egyébként a Büszkeség és balítéletből lehet ismerős. Végül a helyére Michelle Fairley került, aki már tökéletes volt Catelyn szerepére.

Forrás:
instagram.com

Tamzin Merchant, mint Daenerys Targaryen

Bár nehéz elképzelni a Sárkányok anyját egy másik színésznő arcával, eredetileg mégsem Emilia Clarke volt a készítők választása. Tamzin Merchant ugyanis szintén a rosszul sikerült pilot miatt bukta Daenerys szerepét, azóta pedig a Salem című sorozatban szerepel.

Forrás:
instagram.com

Lily Allen, mint Yara Greyjoy

A sorozatban Theon Greyjoyt Alfie Allen, az énekesnő testvére játssza, így a készítőknek megfordult a fejében, hogy klassz lenne Lily Allen a nővér szerepére. Ő persze azonnal nemet mondott a lehetőségre, miután elolvasta azt a bizonyos jelenetet, amikor Theon és Yara együtt lovagolnak az első találkozásukkor… Hát, meg tudjuk érteni!

Forrás:
instagram.com

Sam Claflin, mint Jon Snow

Az éhezők viadala és a Mielőtt megismertelek dögös színésze, Sam Claflin is megpróbált bekerülni a Trónok harca szereplőgárdájába. Leginkább Jon Snow szerepét akarta volna megszerezni, de Kit Haringtonnak sikerült leköröznie. Pedig a szomorkás tekintetet ő is tudja hozni!

Forrás:
instagram.com

Gillian Anderson, mint Cersei Lannister

Ti el tudnátok képzelni az X-akták színésznőjét Cersei Lannister szerepében? Kicsit azért mégis furcsa lenne, hiszen olyan sokáig játszotta Scully szerepét, hogy mindig azt vártuk volna, mikor bukkan fel Mulder ügynök. Az igazat megvallva Lena Headey volt a tökéletes választás a sorozatba!

Forrás:
instagram.com

Izzy Meikle-Small, mint Sansa Stark

Az utolsó körben már csak két színésznő maradt versenyben, a készítőknek pedig nem volt egyszerű meghozni a döntést, ki alakítsa majd Sansa Starkot. Végül, ahogy azt tudjátok, Sophie Turnernek sikerült elnyernie a legidősebb Stark lány szerepét.

Forrás:
instagram.com
Ajánlott cikkek