Szakácskönyv

Birtokoljátok a tudást a konyhában is: top 5 nélkülözhetetlen szakácskönyv

Ma már szinte minden recept megtalálható a neten, mégsem beszélünk le senkit néhány fontos és jó szakácskönyvről, aminek igenis helye van a konyhában, még akkor is, ha sokszor egyszerűbb digitálisan rákeresni egy-egy receptre. Top 5 kedvenc szakácskönyvünk következik!

Vannak olyan alapok, amelyek megkerülhetetlenek, ezekhez jól jön néhány olyan tematikusan felépített alapkönyv, amelyekre bármikor támaszkodhatunk a konyhai folyamatok, alapanyagok, technológiák terén is. A neten nem biztos, hogy minden ellenőrzött, kipróbált, hiteles.

Ez az 5 könyv viszont az – és szívből ajánljuk!

Megnézem >>
Megnézem >>
Forrás:
Alexandra.hu

1. Stahl Judit: Gyors konyha

A praktikusság és az inspiráció miatt ajánljuk, mert mindenkivel megesik, hogy épp nincs ötlete egy gyors vacsorához, és Stahl Judit szakáckönyveiben ötletes, egyszerű, kicsit bátrabb fogások is helyet kapnak, amelyek tényleg annyi idő alatt elkészülnek, mint amennyinek ígéri.

A 10-20-30-45 percesre kalibrált receptek között egzotikusabb és háziasabb fogásokat is találunk, gyors vendégvárókat vagy igazi melengető egytálételeket. Remek ötletadó szaladós mindennapokra! 

 A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos