Főzőkurzus

A legjobb főzőkurzusok, ahol játszva profivá válhattok

Sokaknak elsőre érthetetlen a főzőiskolák sikere és népszerűsége: ki és miért áldozna időt és pénzt azért, hogy a mindennapi háztartás és főzés mellett megint odaálljon a tűzhely mellé, hogy főzni tanuljon? Aki egyszer kipróbálja, rájön: hatalmas élmény, jó móka, tanulás és finom fogások az eredmény.

A legfontosabb, hogy a főzőkurzus nem egyenlő a szakácsiskolával, egy délelőtt vagy este alatt senki nem lesz mesterszakács, de jó receptekkel, tippekkel, trükkökkel gyarapodhat, és azt a 3-4-féle ételt, amit ott megtanult, otthon is profi módon el tudja majd készíteni. A főzőkurzusok többnyire tematikusak, szezon, alapanyag, régió vagy főzési technológia alapján válogathatunk.

kukta-fozes2

Ezek voltak 2016 legkelendőbb workshopjai és tanfolyamai – legalábbis a VOUS-lányok szerint!

Sokan még ma is úgy tartják, felnőttkorban tanulni idő- és energiapazarlás. Pedig ez messze áll a valóságtól, hiszen ahogy a mondás is tartja: a jó pap holtig tanul. Habár felnőttként több energiát fektetünk egy új ismeret elsajátításába, azt legalább elmondhatjuk, a motivációnk vezet minket, nem a kötelesség.

Kettesben vagy társasággal szórakozásnak, kikapcsolódásnak is remek, de egyedül is bátran mehetünk, mert ismerkedésre, barátkozásra is ideális a közös főzés. 

No de melyik főzősulit válasszuk a nagy kínálatból, hogy valóban csak pozitív tapasztalatokkal gazdagodjunk? 

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos