Egyéb kategória

Bevásároltam a férfiosztályon – MAGAMNAK!

Ugye megvan a tipikus filmjelenet, amikor egy mesés éjszaka után a nő magára veszi a férfi tökéletesre vasalt fehér ingjét? Ami nem baj, hogy három számmal nagyobb, nem baj, hogy férfiaknak készült, mert így is tökéletesen áll rajta. Egyszerre kölcsönöz nőies, érzéki, szexi, de mégis határozott megjelenést. Most pedig vissza a valóságba! Ugyanis ott is játszhatunk férfi ruhadarabokkal, mutatom is, hogyan! 

vous - 2017.08.06.
Bevásároltam a férfiosztályon – MAGAMNAK!

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, tudhatjátok, hogy ha divatról van szó, szívesen kísérletezgetünk. Főszerkesztőnk, Eszter, Emcsi és én is szívesen kalandozunk a férfirészlegen kincsek után kutatva, míg a NORIE-team stylistja, Nyaka Dóri a gyerekosztályon képes csodadarabokra bukkanni. Emellett volt, hogy már egy cikk kedvéért Violát egy hétig egy divatblogger öltöztette – nem akárhogyan –, de előfordult az is, hogy megmutattam nektek, milyen észrevétlenül mehettek munkába pizsamában. Ja, Eszter #viszlatfastfashion kihívásairól nem is beszélve! Egy szó mint száz,

imádunk a különböző ruhadarabokkal játszani, mert hogy a divat erről szól: kreativitásról, bátorságról és játékról. 

Kimaxolva napunk alkalmából megmutatom, milyen szuper darabokat szerezhettek be a férfiosztályon. Természetesen nem arra bátorítalak titeket, hogy tetőtől talpig férfiruhába bújjatok, de egy-két darabot simán becsempészhettek a hétköznapi szettjeitekbe – mondjuk így! 

Cipőt a férfirészlegről? Miért ne? – Ruhadarabok, amiket érdemes a férfiosztályon keresni

Cipőt a férfirészlegről? Miért ne? – Ruhadarabok, amiket érdemes a férfiosztályon keresni

Gondoltatok már arra, hogy az igazi boyfriend farmert nem a női osztályon kell keresni? Na és arra, mennyivel egyszerűbben találni egy oversize felsőt a férfiaknak szánt darabok között? Ha nem, ideje megfontolnotok. Mi, a VOUS szerkesztőségében többen is rendszeresen vásárolunk férfiosztályon olyan darabokat, amikről ember legyen a talpán, aki megmondja, kinek is készültek valójában. Tartsatok velünk, ezúttal (is) a férfirészlegre kalauzolunk titeket!

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Amit a férfiosztályról szereztem: farmer + trikó

Igen, elsőre furcsa lehet, hogy ez a nadrág nem nőknek készült – pedig tényleg nem. Ettől függetlenül meglepően kényelmes volt, nem lógott és ott tapadt, ahol kellett. A farmer mellé a sportos trikóhoz egy csipkés topot és egy borítéktáskát választottam, ezek lágyítottak az egész szetten. Hogy felvenném-e máskor is? Simán!

Forrás:
Hámori Zsófia

Amit a férfiosztályról szereztem: kabát

Örültem, amikor rábukkantam erre a mintás kabátra, de nem tagadom, meglepett, hogy nem a női osztályon kellett keresnem. A basic színösszeállítása miatt szinte bármihez passzol, más mintákkal párosítva pedig izgalmas összhatást kelthet

Forrás:
Hámori Zsófia

Amit a férfiosztályról szereztem: (oversize) pulóver 

Ha valami miatt tényleg érdemes a férfiak részlegén barangolni, az a pulóverek választéka. Szuper darabokat találhattok és a méretkülönbség miatt garantált az oversize hatás – ami egy cseppet sem baj. Pláne, ha egy nőies, feszülős alsóval párosítjátok! 

Forrás:
Hámori Zsófia

Amit a férfiosztályról szereztem: farmer + póló + kendő

A pulóverek mellett a pólók válaszátéka is csalogató lehet, ha férfi ruhadarabokról van szó. Vicces feliratok, szuper színek közül válogathattok, és egy nadrágba betűrt felsőről senki nem mondja meg, hogy kinek készült valójában. A képen látható kendőt szintén nem nőknek tervezték és nem is hajba, de mint látjátok, csak rajtatok múlik, mit hoztok ki egy-egy ruhadarabból vagy kiegészítőből. 

Forrás:
Hámori Zsófia

 Mi a véleményetek?

Objektum doboz

Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

„Az internet sötét és kevésbé sötét bugyrai telis-tele vannak kreatív ötletekkel. Sokszor csak néhány hozzávalóból szuper lakásdekort, ruhát vagy kiegészítőt készíthetünk. Bevallom: évek óta szemezgettem a jól ismert „férfiingből női ruhát”-trükkökkel, de sosem hittem, hogy a végeredmény valóban jól tudna mutatni. Tévedtem! Egy kis kreativitással, türelemmel és néhány DIY-videó segítségével tényleg szuper szettek születhetnek. Ha most hozzám hasonlóan ti is szkeptikusan rázzátok a fejeteket, tartsatok velem!” – a teljes cikket ITT olvashatjátok!

Ajánlott cikkek