Egyéb kategória

Line Brems lenne az új Cara Delevingne? – Modellek, akikre érdemes figyelni 2017-ben

Ahogy a trendek jönnek, majd mennek, úgy a szupermodellek is futószalag-szerűen cserélődnek. Bár a Hadid- és a Jenner-nővérek Cara Delevingnnel kézen fogva stabilan ülnek a kifutók képzeletbeli trónján, a modellvilág újoncai a háttérben ezerrel készülnek a váltásra. Ismerjétek meg azt az öt modellt, akik jó eséllyel a jövő Cindy Crawfordjai lehetnek!

vous - 2017.08.13.
Line Brems lenne az új Cara Delevingne? – Modellek, akikre érdemes figyelni 2017-ben

Kaia Gerber 

A tizenötéves Kaia Gerbernek ha úgy vesszük, könnyű dolga van: szépségét édesanyjától, Cindy Crawfordtól örökölte. Bizony, ilyen génekkel várható volt, hogy Kaia édesanyja nyomdokaiba lép, még hozzá elég korán.

A fiatal lány még csak tizenöt éves ugyan, de szerepelt már a francia Vogue-ban, a Teen Vogue címlapján, első kampányfotózását pedig a Chrome Hearts ékszer és kiegészítő márkának köszönhette. Kaia szépségét, korát és magasságát (már most 175 centi!) tekintve csak idő kérdése és neves divatházak kifutóin láthatjuk viszont. És mi ezt alig várjuk! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Dylan Penn

Nem Kaia Gerber az egyetlen, aki sztárgénekkel indul a modellek versenyében. Habár Sean Penn és Robin Wright lánya már nem kamasz, jó eséllyel láthatjuk még viszont a kifutókon.

Dylan nevét először 2013-ban ismerhette meg a divatvilág, amikor a Gap arca lett, majd az év végén a GQ decemberi számában is láthattuk. A szőke szépség az eddigi legnagyobb sajtóvisszhangot a treats! magazinban megjelent fekete-fehér aktfotói miatt kapta. A meztelen képek megjelenése óta a közönség viszontláthatta már az Asos arcaként, valamint a milánói divathét visszatérő modelljeként.

Vajon mi lesz a következő?

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

híres apák híres lányai

​Tudjátok, milyen gyönyörű Clint Eastwood lánya?!

"Hollywood elitjébe bejutni nem könnyű. Főleg, ha kívülről – esetleg nagyon kívülről – kapaszkodna fel valaki a csúcsok csúcsára. Vannak azért olyan esetek, amikor a sztárpalánták nagyobb eséllyel indulnak, mint mások. Például ha Huston, Coppola vagy Fonda a vezetéknevük. A nagy színészgenerációkat mindenki ismeri. Valakinek már ismert a sikere, de vannak olyanok is, akik csak most kezdik bontogatni a szárnyaikat." A teljes cikket ITT olvashatjátok! 

Zuri Tibby

Habár Zuri Tibby – vagy ahogy ő hívja magát: Angel Zuri – még csak huszonegy éves, a divatvilágban máris egy óriási mérföldkövet tudhat magáénak. 2016-ban Zuri lett a PINK (a Victoria's Secret testvérmárkája) első színesbőrű szépségnagykövete. A jamaicai származású szépség emellett szerepelt már az olasz és a japán Vogue, valamint a Teen Vogue címlapján. A sikersorozatnak itt még nincs vége: a fiatal modell a tavaly novemberi világhírű Victoria's Secret Fashion Show kifutóján is végigvonulhatott. Várjuk a folytatást!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ellen Rosa

Tyra Banks és Rihanna képzeletbeli gyerekeként emlegeti több külföldi oldal is Ellen Rosat, aki még csak tizenhét éves, de már három éve tapossa a modellvilág lépcsőit. A brazil származású lány karrierje mesébe illően indult: tizennégy éves volt, amikor iskolába menet kiszúrták szépségét és felkarolták.

Ellen azóta is fáradhatatlanul tör előre, az elmúlt években olyan divatmárkákkal dolgozott együtt, mint Chanel, Miu Miu, Moschino, Valention, Versace, Altuzarra és Alexander Wang, a W magazin oldalain pedig Irina Shayk mellett pózolhatott. A jelek szerint a fiatal szépség már meghódította azt, amire a legtöbben csak vágynak, de tűkön ülve várjuk, melyik tervező múzsájaként látjuk viszont a szeptemberi divathetek alatt.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Line Brems

Hangsúlyos szemöldök, erős vonások, kecses járás – ennyi kellett ahhoz, hogy a húszéves Line Bremst a legújabb Cara Delevingneként emlegessék. A dán modell azonban köszöni szépen a bókot, de szeretne önmaga lenni. Habár nevét mostanában kapták csak fel igazán, Line nem ma kezdte a modellkedést.

Kezdetben a koppenhágai divathetek kifutóit taposta, majd kitartó munkával egészen New Yorkig jutott. Ma már olyan nevek arcaként lép a kifutóra, mint Louis Vuitton, Givenchy, Rodarte vagy Jeremy Scott – és ahogy ő mondaná: ez még csak a kezdet!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

"A szeplők, a fogak közötti rés mindig izgalmas, de…" – Interjú a Maverick Agency modellügynökség vezetőjével

Modellek. Az a dolguk, hogy szépek legyenek. A szépségről viszont tudjuk, hogy relatív – mást jelent annak, aki fogékonyabb a vizuális újdonságokra, aki nyitottabb a világra. Mást jelent Budapesten. Mást jelent az ország keleti határa mellett fekvő maroknyi település lakói számára. Mást jelent egy modellügynökség vezetőjének is. Szekeres Kata, a Maverick Agency modellügynökség vezetője egy sokak által vágyott, de még mindig kevéssé ismert világot mutat be. A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek