divat trend ősz polka pötty minta

Jönnek a pöttyök – Inspirálódjatok őszi szettekhez!

Nektek mi ugrik be elsőre, ha a pöttyös mintára gondoltok? Igen, tudom, nekem is Szandi Tinédzser L'amour klipjében viselt szoknyája, ami egyszerre volt játékos, bájos és persze kislányos. Pedig a pöttyök viselését nem kell feladni akkor sem, ha az ember lánya már nem tizenéves, pláne, hogy idén kifejezetten menőnek számít ez a minta! 

Azt, hogy egy trendi mintáról beszélünk, mi sem mutatja jobban, mint hogy számos divatház őszi kollekciója pöttyös darabokkal rukkolt elő. Olyan divatházak modelljei vonultak végig pöttyösben a kifutón, mint a Calvin Klein, a Gucci, a Michael Kors, a Versace.

Nem is kellett több, a pöttyös kedvencek már el is jutottak a külföldi divatbloggerekkel, akik előszeretettel párosítják klasszikus, sportos, romantikus szettekhez vagy épp mintás darabokhoz. Itt az ideje, hogy ti is összebarátkozzatok a szezon kedvencével! 

smink trend pötty

Valami újra vágytok? Dobjátok fel a sminketeket egy-két pöttyel!

Néha a legegyszerűbb ötletek a legnagyszerűbbek. Az más kérdés, hogy a legegyszerűbb ötletekre sokszor nehezebb rábukkanni, mint a bonyolultakra. Ha a sminketeket szeretnétek feldobni, mindössze egyetlenegy aprócska pöttyöt kell a megfelelő módon elhelyeznetek. Ha pedig ennél többre vágytok, egy helyett pöttyözzetek egyből többször.

A teljes cikkért kattintsatok IDE!

Inspirálódjatok! 

Objektum doboz
Objektum doboz
Mintásat mintással viselni? Jaj, ne! – 5 napig teszteltem, mit mivel érdemes párosítani

Mintásat mintással viselni? Jaj, ne! – 5 napig teszteltem, mit mivel érdemes párosítani

Csíkos felsőhöz virágos alsó? Na ne már! – gondolnátok magatokban a legtöbben, és így éreztem én is idáig. Amellett, hogy évekig csak fekete ruhák sorakoztak a gardróbomban, a mintáktól is irtóztam. Mégis hogyan és mivel viselném őket? Ilyen felfogással képtelenség volt elhinni, hogy a menő street style képeket leszámítva bárhol is megállná a helyét egy mintás alsó–mintás felső kombó. Pedig de! A teljes cikket ITT olvashatjátok!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz