Egyéb kategória

Igenis menő nadrágban férjhez menni! – 2018-as esküvőiruha-trendek

A tavaszi után idén második alkalommal rendezték meg a Bridal Fashion Weeket, ahol már a 2018-as őszi–téli esküvői trendeket csodálhatták meg a kíváncsi szemek. Legyen szó tavaszi–nyári vagy őszi–téli szezonról, egy biztos: izgalmas részletekkel dobhatják fel a leendő arák a nagy napjukat – és persze a ruhájukat. Íme 5 trend, amit előre imádunk! 

vous - 2017.10.09.
Igenis menő nadrágban férjhez menni! – 2018-as esküvőiruha-trendek

A női-férfi divathoz hasonlóan az esküvői trendek is szezonról szezonra változnak, de ettől függetlenül vannak örök kedvencek, amiket ha nagyon akarnánk, sem tudnánk eltörölni a menyasszonyok palettájáról. A jövő évi esküvői divatot elnézve kreativitásból nem lesz hiány, csakúgy, mint a jól bevált koncepciókból sem.

Továbbra is hódítanak a királylányos, habos-babos ruhák csipkékkel, gyöngyökkel kiegészítve, csakúgy, mint az egyszerű, letisztult vonalvezetésű darabok.

Ezúttal összeszedtem 5 kedvenc jövő évi trendet, amikre joggal kaphatja fel a fejét minden menyasszony, de nem szabad elfelejteni: a kifutón látott szetteket nem kell teljesen komolyan venni, érdemes inkább inspirációként felfogni

1. Menyasszonyi choker  

Talán elmondhatjuk: a hétköznapi szetteket illetően a nagy chokerláz lement, maximum az idei fesztiválszezon elcsépelt darabjaként láthattunk viszont – legalábbis ez idáig. A Bridal Fashion Week tervezői azonban úgy döntöttek, nem járt még le a chokerlemez. A kifutón végigvonult szetteket elnézve tervben van, hogy a legkülönfélébb színekkel, anyagokkal és formákkal dolgozva bizony divat lesz a menyasszonyi choker – és nem annyira borzalmas, mint ahogy elsőre hangzik!

Forrás:
brides.com

2. Esküvői ruha nadrág

A kifutók világában már a 2016-os szezon kedvencei között is szerepelt a menyasszonyi nadrág, idén azonban még jobban előtérbe kerültek ezek a legkevésbé sem hagyományos darabok. Azt hiszem, a szezon egyik legvagányabb, legmaibb trendje, ami láttán fellélegezhet mindenki, aki nem tud azonosulni a hatalmas szoknyás, királylányos ruhakölteményekkel. Habár én is a nagy, fehér ruhás esküvőről álmodozók táborát erősítem, egy pillanatra bizony megingott az elképzelésem.

A képek tökéletesen bizonyítják: nadrágkosztümben is lehet valaki gyönyörű és nem utolsósorban nőies menyasszony. 

Objektum doboz

Forrás:
brides.com
egyikunk-sem-akart-szatenmasnis-feszengos-nagy-lagzit-kotelezo-programokkal-viviatieskuvo1

Elindult a legújabb cikksorozatunk, az #esküvőmásképp! 

Az esküvő kicsit olyan, mint a gyerek. Mindenki a sajátját tartja a legszebbnek, a legjobbnak, a legkülönlegesebbnek. Mégis vannak olyan gyerekek, esküvők, amelyekre egyszerűen felkapjuk a fejünket. Főszerkesztőnk, Eszter legújabb sorozatában pont ilyen inspiráló nagy napokat mutat be nektek. Egytől egyig vagányak, szokatlanok, különlegesek, bevállalósak.

A legelső cikket ide kattintva olvashatjátok. 

3. Valami statement

Úgy tűnik, a valami új, valami régi babona jövőre kiegészülhet a valami statement elvvel is, a tervezők ugyanis gondoskodtak arról, hogy statement ékszerből ne legyen hiány. Az eltúlzott gyöngysoroktól kezdve a hangsúlyos fülbevalókon át egészen a legvadabb statement nyakláncokig minden elképzelhető és viselhető lesz jövőre – határt csak a fantáziátok szabhat. 

Forrás:
brides.com

4. Masnikat az ujjakra!

2018-ban már nemcsak a székszoknyák lesznek tele masnikkal: ha hihetünk az előrejelzésnek, az egyszerűbb, letisztult stílust képviselő ruhák ujjain, pántjain szintén visszaköszönnek a masnik. Hogy bánjuk-e? Egy cseppet sem!

A szigorú eleganciát sugárzó ruhák egy szempillantás alatt változnak egyszerre játékos, bájos és nőies darabokká. 

Forrás:
brides.com

5. 3D virágok

A megunhatatlan csipkedíszítések mellett jövőre helyet kapnak a háromdimenziós virágok is, amiknek szintén csak örülni lehet: szinte a legegyszerűbb szabású ruhát is képes játékossá, hercegnőssé változtatni.

Forrás:
brides.com
felkialtojel keretes

Esküvőre készültök? Ezeket a cikkeket ne hagyjátok ki! 

Ajánlott cikkek