Egyéb kategória

Középső testvérnek lenni a legjobb: 4 érv, amiért ti vagytok a legvagányabbak!

Mi a közös Jennifer Lopezben, Bill Gatesben és Pippa Middletonban? (Azon kívül, hogy híres emberek.) Segítünk: mindannyian középső testvérek. Persze a híres középső tesó lista itt koránt sem ér véget, de most folytassuk inkább veletek, akik szintén középső tesók vagytok! Tudátok az alábbiakat?

vous - 2018.04.11.
Középső testvérnek lenni a legjobb: 4 érv, amiért ti vagytok a legvagányabbak!

Már megírtuk, miért jó, ha van egy nővéretek, és azt is, hogy mi a jó abban, ha van egy fiú testvéretek, sőt azt is sorra vettük már, mik azok a dolgok, amiket csak a középső testvérek érthetnek. Ezúttal pedig jöjjenek azok a tények, amelyek rámutatnak,

valójában középső testvérnek lenni a legjobb!

Akár vezető politikusok is lehettek!

Az amerikai elnökök több mint fele (52%) középső testvér, ami azt jelenti, hogy az esélye, hogy a tesóid közül belőled legyen vezető politikus elég nagy. Középső testvér volt például: Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, Teddy Roosevelt és John F. Kennedy is. Ez a legkevésbé sem lenne rossz társaság. 

Objektum doboz

Ti vagytok a család szíve-lelke!

A középső gyermekek általában olyan szociális készségekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a béke megőrzését a családban. Általában ti vagytok mindig a békebíró, ahogy ti tudjátok a tesóitok összes titkát, hiszen bennetek bíznak meg igazán. 

Objektum doboz

Mindenkivel megtaláljátok a közöshangot!

Nemcsak családon belül, de a suliban és a munkahelyen is kevesebb konfliktus ér, hiszen rendkívül simulékonyak vagytok. Ez persze nem azt jelenti, hogy megalkuvók lennétek, csupán számotokra nem jelent gondot alkalmazkodni – ezt az ismerőseitek igazán nagyra tartják.

Objektum doboz

Szívesen vállaltok kockázatot!

A középső testvérek a legkevésbé korlátozottak, ezért hajlamosak a kockázatvállalásra, különösebb félelem nélkül vágnak bele az életbe. Nem eszetlenül kalandoztok, okosan mérlegeltek, hoztok meg bátor döntéseket. Nehezen adjátok fel, addig hajtotok, amíg az áhított célt el nem éritek. Ezért lehet, hogy a felső vezetők is általában középső testvérek. Ez tök jó!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek