Egyéb kategória

Beyoncé őszintén: az életéről, a testéről és a sikereiről

Beigazolódtak a pletykák: valóban Beyoncé lesz a Vogue szeptemberi számának címlapján. Ez a kitüntetett szerep azért is fontos, mert a szezon első címlapján szerepelni különösen nagy dolog. Ráadásul olyan őszinte interjút közöl vele a lap, amilyet talán még soha, senki nem készített az énekesnővel.

vous - 2018.08.06.
Beyoncé őszintén: az életéről, a testéről és a sikereiről

Az énekesnő a vele készült interjúban többek között a terhességéről is beszél: az első gyermeke megszületése után úgy érezte, túl nagy a társadalmi nyomás és az elvárás felé, hogy tökéletes külseje legyen. Mint mondta, három hónap alatt megszabadult a feleslegtől – ami visszatekintve “nagy őrültség volt”, belátja, hogy nem kellett volna engednie a nyomásnak – túl hamar tért vissza a munkába. Az ikrek születése után azonban már más volt a helyzet: hagyott magának időt a szülés utáni regenerálódásra. A természetességre törekedett, leszedetett magáról mindent, ami mű volt (például hajhosszabbítás) és alig használt sminket. Elmondta, hogy a mai napig van rajta felesleg: a karján, a combján, a hasán – de nem akar megszabadulni ettől a feleslegtől, mert ez az igaz, az a valóság. Nem hanyagolja el magát, de már nem ez a legfontosabb az életében.

Objektum doboz

Kendőzetlenül a kamera előtt

A 23 éves Tyler Mitchell fényképész készítette el a címlapra és a magazinba kerülő felvételeket. Beyoncé azt mesélte, hogy amikor 21 évvel megkezdte a karrierjét, még nagyon nehezen lehetett sötétebb bőrszínnel a magazin címlapjára kerülni. Egy afro-amerikai származású előadó a Vogue olyan fontos lapszámának a borítóján, mint a szeptemberi szám, az elképzelhetetlen volt akkoriban. Nagyon szerencsének hiszi magát emiatt, hogy olyasmire van lehetősége, amiről a szakmából rengetegen csak álmodoznak, ráadásul mindezt a tehetéségnek és a sikereinek köszönheti. Fontos számára, hogy megmutathatja a fiataloknak, hogy ha elég kitartúak és szívből csinálják, akkor elérhetik az álmaikat. Szeretné, ha az ő munkája révén másoknak is kinyíljanak azok az ajtók, amik most esetleg elképzelhetetlennek tűnnek – magyarázta Beyoncé többek között ezt is az interjúban.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.