Egyéb kategória

Így csempésszetek egy kis intimitást a beszélgetéseitekbe

A beszélgetések elengedhetetlen részei a párkapcsolatoknak, de az is fontos, hogy mindennapi beszélgetéseitek minőségiek, a köztetek lévő kötődést és vonzalmat erősítőek legyenek. Higgyétek el, mindez nem is igényel annyi befektetett energiát és időt, mint azt elsőre gondolnátok.

vous - 2018.10.11.
Így csempésszetek egy kis intimitást a beszélgetéseitekbe

Mivel a kommunikáció szorosan kapcsolódik a minőségi hosszú távú kapcsolatokhoz, a kommunikációs probléma egy olyan dolog, amivel foglalkoznotok kell. A Mind Bodygreen szakértője szerint a beszélgetés általi kapcsolaterősítésnek nem kell nehéznek lennie, egyszerű változtatásokkal is nagy eredményeket érhettek el.

Ezekkel az apró trükkökkel felkelthetitek partneretek érdeklődősét, jelentőségteljes beszélgetéseket folytathattok, amelyek mélyebb kapcsolatot és intimitást eredményeznek.

  • Kérdezzetek jól.
    Ne csak egyszerű, eldöntendő kérdéseket tegyetek fel, az érdeklődéseteket jobban tükrözik a nyitottan végződő kérdések. Például: hogyan? Miért? Elmesélnéd? Beszélgetünk róla?
  • Hagyjatok időt a válaszoknak.
    Még ha nem is értetek éppen egyet partneretek valamelyik válaszával, hagyjatok időt, hogy elmagyarázza. Az intimitás ebből a sérülékenységből származik, abból, hogy partneretek nyíltan és őszintén osztozik veletek a problémáin, örömein.
  • Engedjetek teret a mélyebb beszélgetéseknek.
  • Kommunikáljatok egymással nyíltan és őszintén.

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek