Egyéb kategória

Sose csókol meg, csak bedugja

A kapcsolatunk elején is feltűnt már, hogy alig csókol meg a párom, de ez mostanra már nevetséges mértéket öltött.

vous - 2022.04.17.
Sose csókol meg, csak bedugja

Tisztában voltam vele, hogy Bálint nem a romantika nagyágyúja. Hogy az együttlétek előtti játszadozás nem kenyere, és felesleges időhúzásnak tartja. Szinte csak kényszerből csinálja, mert tudja, hogy büdös nagy paraszt lenne, ha csak rámronatana felkészítés nélkül, amikor rájön a döngethetnék. 

Elfogadtam ilyen ősembernek a meghittség terén, de ettől függetlenül jó ember.

Szeretem a humorát, mindig meg tud nevettetni, okos is, tök jókat lehet vele beszélgetni filmekről és könyvekről. Az ágyban sem rossz, csak kicsit primitív, ha szabad így fogalmaznom. Nem olyan főbenjáró bűn, amiért szakítanék, de kezd már nagyon zavarni.

Amikor a hódítási szakasz véget ért a kapcsolatunkban, a hevenyész rövid csókok is megszűntek. Egyszerű szájra puszikká silányultak, majd azok is eltűntek. Nem kívánt kevesebbszer az ágyban, csak valahogy sosem csókolt meg közben.

Rámront, ha olyanja van, kicsit megsimogat a rend kedvéért, aztán bedugja, és kész.

Se egy érzéki csók, pláne nem nyelves, pedig, az az igazán vadító, főleg, ha közben a hajamba túrna. De nem. Semmi ilyesmi. 

Eleinte azt hittem, velem van a baj. Szájszagom lenne, és nem érezném? Voltam fogorvosnál is, még a barátnőmet is megkérdeztem, amikor elmeséltem, hogy mi a baj, de nem. Nem ez volt a gond. Csúnya lenne a fejem, és azért nem akar csókot Bálint? De hát, mondta, hogy szépnek talál, meg akkor minek lenne velem, ha olyan rondának tartana?

csók

A hevenyész rövid csókok is megszűntek. Egyszerű szájra puszikká silányultak, majd azok is eltűntek.
Forrás:
Canva

Végül összeszedtem a bátorságomat, és megpróbáltam én kezdeményezni a csókot. Rajzfilmbe illően viccesen toltal el az arcomat a kezével. Belül legszívesebben sírtam volna pedig. Ekkor nem bírtam tovább, és kibukott belőlem a kérdés, hogy mégis, miért nem csókol meg sosem?

„Nem szeretek csókolózni.”

Jött a tömör, szentimentális szokásaihoz híven nyers válasza. Hiába mondtam, hogy de én pedig nagyon szeretek, leszerelt azzal a válasszal, hogy mit szólnék ahhoz, ha olyan dologra kényszerítene ő engem, amitől undorodok.

Lenyeltem a keserű pirulát, mert erre nem nagyon lehetett jó választ adni. Még nem adtam fel a reményt, hátha egyszer megváltozik Bálint, de még nem jöttem rá, hogyan tudnám megszerettetni vele. Ha próbálkozni sem hajlandó, úgy nehéz áttörést elérni.

Bogi történetét Fenyvesi Mira írta le.

Ajánlott cikkek