nő ágy

Srácok, értsétek meg, a filmek nem valóság: Nem erre vágyunk!

Generációs problémának tűnik, hogy sok fiatal férfi felnőtt filmeken nőtt fel, és onnan tanulták meg, hogyan kell egy nőhöz nyúlni. Ez olyan, mintha valaki a Halálos Iramban filmekből tanulna meg vezetni, mindkettőnek hatalmas felsülés lesz a vége.

Szögezzük le előre, hogy nekem az égvilágon semmi bajom nincs a felnőtt filmekkel. Én is nézek néha, mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan elégíti ki önmagát, amíg másoknak nem árt vele, nem illegális vagy önmagára nem károsak a szokásai. A fétisekkel is ugyanígy ki vagyok békülve, ha a másik fél benne van, mindenki essen egymásnak, ahogy csak akar.

Az viszont nagyon nem oké, hogy sok férfi kvázi mesefilmekből tanul meg kufircolni, ami nemcsak a nőknek, de a srácoknak is elcseszi az egész együttlétet.

Nem kell, hogy függő legyen

Persze sokszor kéz a kézben járnak, de nem kell, hogy film függő legyen egy srác ahhoz, hogy teljesen eltorzult képe legyen arról, hogy mi kell egy nőnek. Elég annyi, hogy tinédzser kora óta nézi, és a látottakat soha nem beszélte meg senkivel, és később se tette helyre senki, miután középszerű, vagy teljesen kellemetlen élményekben részesített lányokat.

Nem erőszakról beszélek, csak a teljes közönyről, önzőségről, hozzá nem értésről és tudatlanságról, ami ezekre a srácokra ráragadt. Egy mesevilágban élnek, ahol a csajok egyből nedvesek, kérdés nélkül veszik a szájukba, és imádják, ha durván bánnak velük. Az meg persze nyomasztja őket, hogy nem bírják addig, mint “kéne”, nem akkora szerszámuk, mint a színészeknek, ami miatt még jobban próbálnak kompenzálni az ágyban.

A partnerüknek semmi jót nem tesznek ezzel, hiszen csak a saját egojukat akarják növelni, amitől az együttlét csak még kellemetlenebb lesz.

boldog pár
Kis kommunikációval és odafigyeléssel mindkét fél sokkal jobban fogja élvezni az együtt töltött pillanatokat.
Forrás:
Canva.com

A változás mindkét félnek jó

A nők számára egyértelmű, hogy miért lenne jobb, ha ezek a férfiak kicsit magukba szállnának és körülnéznének, hogy jó úton járnak-e az intim életükben. Ugyanis a párkapcsolati életüknek is jót tenne, ha a nők nem kerülnék őket az első együtt töltött éjszaka után, hanem várnák a következő alkalmat, hogy találkozzanak.

Persze ez csak akkor igaz, ha nem személyes sikerként könyveli el a srác azt, hogy egy nő nem akar tőle semmit az első alkalom után.

És amúgy őszintén srácok, nem olyan nehéz jó szeretőnek lenni, elég, ha odafigyeltek a másik félre az ágyban, esetleg néha kommunikáltok is az aktus közben, és máris sokkal nagyobb örömöt szereztetek, mint gondolnátok.