A legnagyobb hibák, amiket elkövetünk szelfizés közben

A legnagyobb hibák, amiket elkövetünk szelfizés közben

Szelfivel kelünk, szelfivel fekszünk, úgy gondoljuk, hogy profin elsajátítottuk minden csínyát-bínját, pedig nagyon tévedünk!

Lépjünk túl azon, hogy a szelfi ciki-e, vagy sem, mert teljesen mindegy, mivel mindannyian csináljuk, csak a kevésbé bátrak nem teszik közzé a közösségi oldalakon. Szóval a szelfi a mindennapok része, éppen ezért fontos, hogy beszéljünk arról, mik a szelfialapszabályok. Azt már tudjuk, hogy miért nem szeretjük magunkat a képeken, most jöjjenek az egyetemes szelfihibák, amiket mindenki elkövet fotózás közben.

Túl sötét

A nem megfelelő fényviszonyok tönkretehetik a képet. Fontos, hogy mindig a fénnyel szemben fotózkodjatok. Ha a szobában vagytok, az ablakhoz álljatok, így kiemelhetitek a szemeteket. De a legjobb, ha kimentek a természetbe.

Filter

A filter azért van, hogy használjuk. Legyetek bátrak, ne mindig a megszokott szűrőt használjátok, így sok különböző(nek tűnő) képet lőhettek. És bátran nyúljatok a fotójavító applikációkhoz is. Az elhomályosító gombbal viszont finoman bánjatok!

Egyébként ez a filter hozza a legtöbb lájkot!

A megfelelő szög

Jelenleg egy ember van a világon, aki jól néz ki a képeken, miközben lehajtott fejjel, felfele néz a kamerába, ez pedig Kim Kardashian. De mivel minket nem sminkel ki senki nap mint nap, így ezt a pózt jobb, ha elfelejtjük, és kikísérletezzük a számunkra legelőnyösebbet. Gyakorlásra fel, szelfizzetek!

Forrás:
GIPHY

Csak egy szelfi

Kylie Jenner kivételesen nem is mondott akkora hülyeséget, a legújabb szelfitanácsa az, hogy soha ne csak egy képet csináljatok, mindig egyszerre többet, hogy aztán legyen miből válogatni. Higgyétek el, egy vagy kettő biztosan jól fog sikerülni. Gyártsátok nagyüzemben a szelfiket!

A furcsa fej

Csücsörítés, csábosan nézés... Felejtsétek el! Adjátok magatokat a képeken, mosolyogjatok sokat, villanjanak ki a fogak, és legyetek természetesek, esetleg egy natúr sminkkel.

Forrás:
GIPHY